2777
2789
عنوان

دیشب دست شوهرمو بوسیدم

1314 بازدید | 94 پست

قرار بود شام بریم بیرون 

ما فعلا تو دوران عقدیم

بعد دیگه قرار شد ساعت ۹شب بیاد دنبالم 

منم دیدم حوصلم داره سر میره نیم ساعت زودتر رفتم  با یه زاویه مخفی پارک کردم جلو معازه( مکانیکه) ، از دور داشتم میدیمش 😅 

با لباس کار و دستا و سر و صورت سیاه تا کمر خم شده بود تو کاپوت ماشین ، بعد اومد بلند شه سرش خورد به کاپوت 

وای این صحنه رو که دیدم هم خندم گرفت ، هم دلم براش سوخت 

که چقد داره زحمت میکشه برا زندگیمون 

از ۱۸سالگی کار کرده ، همزمان درسشم خونده 

هرموقع دستاشو میبینم یه جاش زخمه ، سر ناخناش سیاه شده ، جیگرم کباب میشه 🥲

تو تمام مدت زیر نطرش داشتم 

دیگه بهش زنگ زدم گفتم من جلو در معازتم 

با همون لباسا اومد ، از ماشین پیاده شدم ، یه لحطه انقد احساساتی شدم اشکم داشت درمیومد،که همونجا دستشو گرفتم بوسیدم 😅🤭 

البته کوچه هم خلوت بود هم تاریک

بعد اونم هی با خنده میگفت نکن نکن ، دستام کثیفه ، روعنیه 

ولی من گوش نمی‌دادم 

دیگه بعدش لباساشو عوص کرد  و باهم رفتیم بیرون 😍 

هدفم از این تاپیک این بود که بهتون بگم شماهم گاهی از همسرتون تشکر کنید ، بزارید بدونه قدردان، زحماتش هستید ❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزوی هر جوون زحمت کشی :

پسرای زحمت کش اهل زندگی نه پرنسسعلی ها

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

انگار همسر من و توصیف کردی

البته ما بیست سال از ازدواجمون میگذره

منم میرم مغازش و کار سختشو میبینم دلم براش میره

ولییییییییی  هرگز دستشو نبوسیدم😅

فقط تو دلم میگم ازین به بعد باهاش مهربونتر میشم

ولی همینکه از مغازش میام بیرون یادم میره

مث اینا که میرن دورازجون قبرستون.  میگن ای بابا این دنیا چیه و...

همینکه میان بیرون یادشون میره😂😂😂😂

او در بر و ایام به کام است...

خووودا عزیزمممم🫠🫠❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)