2777
2789
عنوان

تابحال کرم پودر نزدم مامانم میگ نزن پوستت خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 30 پست
لطف کردیدضدافتاب مای چطوره؟من مادرم خیلی رو پوستم حساسه فقط اجازه ضدافتاب اونم مای رو میده

عزیزم من آردن استفاده میکنم

شما برای امتحان یک مای بگیر ببین با پوستت سازگار هست

اگر خوب بود ادامه بده

اگر نه یه برند دیگر بگیر 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من آردن استفاده میکنمشما برای امتحان یک مای بگیر ببین با پوستت سازگار هستاگر خوب بود ادامه بده ...

مای ک استفاده میکردم

حالا سنم کم نیستا😅

ولی مامانم بشدت روی روتین پوستیم حساسه

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

سی سی کرم فارماسی بگیر خوبه هم تقویت پوسته هم تقریبا شبیه کرم پودره اما اسیب کرم پودرو نداره

من اشتباه کردم شماره ۱ گرفتم 

عین گچ میشه صورتم سففففید 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ضدافتاب رنگی خوبه یاسفید؟

هر ضد آفتابی رنگین خوب نیست.اصلا .، ضد آفتاب باید سبک باشه، روی پوست سابیده نشه، سخت پخش نشه.

الارو بگیر، دیر تمام میشه، سبکه، به پوستت خیلی آسیب نمیزنه، رنگ پوستت روشنه، بژ روشن بگیر، پوستت تیره هست تیره بگیر.حتما امتحانش کن، جای کرم پودر بزن، هر روز بزنی هم بد نیست

من اشتباه کردم شماره ۱ گرفتم عین گچ میشه صورتم سففففید

عاخییی 

شماره دو خوبه واسه پوست ما

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

عزیزم کرم پودر پوست خراب می‌کنه فقط برای عروسی ها استفاده کن ضدآفتاب مارک ام کیو مخصوص پوست چرب خیلی ...

همون دیگ

البته ازحق نگزریم من خوشگلم وپوستم خوبه زن داییم همیشه میگه تو ارایشم نکنی خوبی

توعروسیا ی ضد افتاب و ی رژ و ی ریمل دارم ولی بقیه خیلی ارایش دارن وخوشگلن و به چشم میان

منم دوست دارم امتحان کنم

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

عزیزم من آردن استفاده میکنمشما برای امتحان یک مای بگیر ببین با پوستت سازگار هستاگر خوب بود ادامه بده ...

سلام تو خونه هم استفاده میکنی؟چن ساعت یکبار تمدید میکنی؟وقتی تمدید می‌کنی قبلی رو میخوری یا نه؟لطفا جوابمو بده