سلام دوستان ،من هنوز نصف دوران بارداریم مونده این مدت خیلیییی مادرشوهرم زحمت کشیده همش خودمو مدیونش میدونم این حس اذیتم میکنه به نظرتون چی بخرم براش؟؟دلم میخواد کادو بدم بهش نمیدونم الان یا بذارم بعد زایمان مثلا و اینکه چی بگیرم اصلا؟؟؟ی جوری دلم میخواد برا مامانمم بگیرم ولی ته دلم ناراحتم حتی ی بار تو این مدت نیومده خونم با اینکه مادرشوهرم رفت خونه ی مامانم جلو خودم گفت من هرکاری داشته باشه براش انجام میدم اما لطفا شما بیاین فقط پیشش باشین چند روز، دختر به مادرش نیاز داره ک انگار نه انگار……..😞چیجوری رفتار کنم و چی بخرم ک هم مادرم بیشتر از این فاصله نگیره ازم ؟هم مادرشوهرم یکم جبران شه براش؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم برا مادرت چیزی نگرفتی هم نگرفتیولی قبل زایمانت برا مادرشوهرت بگیر حتما ی چیزی🩷
از ی طرف نمیخواستم تو ذهن همسرم اینجوری بشه ک من برا مادرش میخرم برا مادر خودم نه و اونم عادت نکنه،ولی وقتی فکر میکنم میبینم ارزشی ک مادرش برامون قائل شده خیلیییی بیشتر از مادر خودمه این فکرا اذیتم میکنه….حتی تولد شوهرم با اینکه کیکم براش بردیم کادوام نداد و خوابید بعد دو روز اینقدر اصرار کردم تلفنی فقط به شوهرم تبریک گفت ولی تولد مادرم بشه از هممون انتظار کادو داره و خب ما سه تا خواهریم نمیشه مثلا اونا کادو بدن من و شوهرم چیزی ندیم یا کمتر بدیم….اینا درگیریای ذهنیم شده، تونستم منظورمو برسونم عزیزم؟
برا مادرم چی؟معمولا روز مادر همسرم میرفت ی کادو مثل هم براشون میخرید هم دلم میخواد بگم نخره هم میترسم عادت کنه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ی وقتایی به شوخی میگه احساس میکنم تو بچه ی مادرت نیستی چرا اینقدر بی تفاوته نسبت بهت میگم مامانم کلا اخلاقش اینه فقط نسبت به من اینطوری نیس🤦🏻♀️
عزیزم ناراحت نشو اما مادرت برای شما و نوه اش ارزشی قائل نشد پشیمونم میشه اونم وقتی خیلی دیره اما برا ...
مامان من چند تا نوه دیگه داره ولی کلا از بچه کوچک خوشش نمیاد و حتی نوه ی دختری ک اصلا حساب نمیکنه میگه بچه برا پسره و خانواده ی شوهره!!!!!!😔ممنونم از دعای خوبت گلم ایشالا همیشه سلامت باشی❤️
به شما سرویس نمیده به پسرش میدهچرا نمیاد برایی من انجام بده یا برای خواهرت ؟!؟!خوب چون شما بچه پسرش ...
والا😏
الان مادر من وقتی میریم خونشون کلی تحویلمون میگیره به شوهرم محبت میکنه هی تعارفش میکنه غذا و میوه بخوره... من دختر میدونم به خاطر منه... به خاطر اینکه هر وقت خواستم شوهرم منو ببره خونه ی مامانم به خاطر اینکه شوهرم بعدا غر نزنه که مادرت تحویلم نگرفت و...
ولی خب هستن کسایی مث مادرشوهر من که اصلا براش مهم نیس من سر پسرش غر بزنم که مادرت تحویلم نگرفت... سیاست داره فقط فقط دور پسرش میگرده و یه کاری کرده اگه من بگم مامانت بی محبته شوهرم سریع گارد میگیره