2777
2789
عنوان

بارداری و مادرشوهر و مادرم

372 بازدید | 31 پست

سلام دوستان ،من هنوز نصف دوران بارداریم مونده این مدت خیلیییی مادرشوهرم زحمت کشیده همش خودمو مدیونش میدونم این حس اذیتم میکنه به نظرتون چی بخرم براش؟؟دلم میخواد کادو بدم بهش نمیدونم الان یا بذارم بعد زایمان مثلا و اینکه چی بگیرم اصلا؟؟؟ی جوری دلم میخواد برا مامانمم بگیرم ولی ته دلم ناراحتم حتی ی بار تو این مدت نیومده خونم با اینکه مادرشوهرم رفت خونه ی مامانم جلو خودم گفت من هرکاری داشته باشه براش انجام میدم اما لطفا شما بیاین فقط پیشش باشین چند روز، دختر به مادرش نیاز داره ک انگار نه انگار……..😞چیجوری رفتار کنم و چی بخرم ک هم مادرم بیشتر از این فاصله نگیره ازم ؟هم مادرشوهرم یکم جبران شه براش؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچیمادرشوهرت برای پسرش میکنهو مادرتم برای تو نمیکنهدوتا ادم متفاوتن این نظر منه

عجب.چقدر قدر نشناس.فک کنم شما ازون ادمایی هستی که هر کی هر لطفی میکنه میذاری پای وظیفه

عزیزم ناراحت نشو اما مادرت برای شما و نوه اش ارزشی قائل نشد پشیمونم میشه اونم وقتی خیلی دیره اما برا مادر شوهرت حتما یه چیز خوب مثل طلایی حتی شده کوچیک بگیر ایشالله خودت و نی نی هم همیشه سالم و سلامت باشیددد❤️🤎❤️❤️❤️‍🩹❤️‍🩹

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

خواهشا به منفی بافی های آدم های سمی اینحا توجه نکن و به خوب بودنت ادامه بده و به مادر شوهرت هم ثابت کن قدردان محبت هاش هستی چون واقعا آدم اینقدر با درک کم پیدا میشه 

به نظرم بزار بعد زایمان 

اگر توان مالی دارید طلا نه دردر حد خیلی گران مثلا یه گوشواره ۶_۷ تومنی یا انگشتر ۱۰ تومنی یا سکه پارسیان اگر نه حتما یه لباس شیک مجلسی یا چادر یا مانتو میتونه گزینه های خوبی باشه

هیچیمادرشوهرت برای پسرش میکنهو مادرتم برای تو نمیکنهدوتا ادم متفاوتن این نظر منه

متاسفانه مادرمم تقریبا همینو میگه !  ولی گلم هیچ آدمی وظیفه نداره به ما سرویس بده هرکی انجام میده از رو لطف و محبتشه ک به نظرم ی جوری باید جبران بشه….

مادر شوهرش برای عروس میکنه نه پسرش دیگه اجر زحمتش کم نکنیم

چه برای من چه برای پسرش چه برای نوه ای ک هنوز به دنیا نیومده در هرصورت به نظر خودم وظیفه ای نداره همونجوری ک مادرم فاصلشو حفظ میگنه اونم میتونه اما خب این لطفیه ک در حق ما انجام میده ،حالا مادرمم ی جوری باهام رفتار میکنه ک انگار مادرشوهرم وظیفشه!!!اینا واقعا عذابم میده…