2777
2789
عنوان

مادرم به شوهرم گفت

536 بازدید | 36 پست

شوهرم رفته بودزنجان من قبل اینکه بره گفتم بهش نگاه کن چاقوخریدی اززنجان فکرنکنی واسه من سوغاتی خریدی واسه خونمون گرفتی واسه من بایدجداسوغاتی بگیری گفت چی میخوای گفتم نقره انشگتروهرچیه نقره واینا

بعدتوی تلگرام چندتاعکس ازظرفای مسی تزئینی ویه شانه چوبی باآینه اش برام فرستاده بودبدون اینکه چیزی بنویسه که میخوای بگیرم یانمیخوای وفلان بعداومدهداززنجان

میگه من کلی ازاین عکسابرامهنازفرستادم نخواسته بود

بعدمامانمم برگشته میگه این دلش نمیادتوپول خرج کنی 

یه فندک براماخریدی انقدربه چشمش میومدوفلان

درصورتی که اینطوری نیس اولااون عکساروفرستادمن چیزی که کارایی نداشته باشه صرفاتزئینی باشه دوس ندارم خیلی واینکه اصلانگفت که میخوای یانه

بعدم خیلی ازصحبت مادرم ناراحت شدم که اینطوری گفت بهشم که گفتم ناراحت شدم گفت راستشوگفتم ودرواقع ازت تعریف کردم وبعدم گفت الان شوهرت رفت زنجان براخودت چی خریداصلا؟

مامانت حرف خوبی نزده

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

وشوهرم فقط چاقووتبراینابراخونمون گرفته بودگفت ساعت نقره اینادیدم قشنگ بود5تومن پولش بودوایناگفتم اومدوخریدم نخواستی براهمون نخریدم درحالی که نمیخواست بخره چون گرون بودوگرنه میتونست عکس بفرسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال گلم خواسته بگ‌ خانم کم توقعی هستی

اخه میدونی شوهرمنم یه اخلاقی داره خیلی به جزئیات توجه داره برعکس بقیه مردا این صحبتوکردفوری بعدش رفتیم تواتاق میگفت مادرت چرااین حرفوگفت چیزی گفتی مگه به خاطرفندک چیزی نگفته باشی ناراحت شن بعدم گفت مگه من کم برات هزینه کردم چیزی بوده خواسته باشی نگیرم وفلان میکفت تودوروبریاتون کسی اینجوری خرج میکنه دقیقامنظورش باجناقاش بودن منم گفتم نه😑