2777
2789
عنوان

مادرم به شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 36 پست

شوهر من رفت جنوب یه هفته با یه بچه چهار ماهه تنها بودم برگشت دیدم یه وانت برا خودش خرید کرده من که هیچی فقط یه عروسک برا دخترم خریده بود واقعا ناراحت شدم بهشم گفتم هرجا میری اول برا زن و بچه سوغاتی بخر

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت راست میگه وقتی چیزی نگفتی اونم گفته لابد نمیخوای،نقرع جاتم یه گردنبند دستبند اینجور چیزا میشذ که گرون نشه،مادرتم خواسته خیرخواهی کنه ناراحت نباش ازش

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

شوهر من رفت جنوب یه هفته با یه بچه چهار ماهه تنها بودم برگشت دیدم یه وانت برا خودش خرید کرده من که ه ...

چی خریده بودواسه خودش

کارزشتی کرده ولی من سعی میکنم قبلش بگم

اللن بچه نداریم بهش میگم بچه دارشدیم نبینم برااون کادوبخری برامن نه خوراکی بخری برادوتامون میخری🙃

اخه میدونی شوهرمنم یه اخلاقی داره خیلی به جزئیات توجه داره برعکس بقیه مردا این صحبتوکردفوری بعدش رفت ...

عزیزم چقدر به همسزت گیر میدی 😕من همسرم میره سفر میگم سلامت بری و برگردی زحمت نکش سوغاتی نیار. اینطوری حالشون بهتره و بخوان چیزی هم بخرن از وطیفه نیست. بنده خدا زنجان رفته، خارج که نرفته 

چی خریده بودواسه خودشکارزشتی کرده ولی من سعی میکنم قبلش بگماللن بچه نداریم بهش میگم بچه دارشدیم نبین ...

همین دیگه خیییییییلی کودکی😅

آدم بچه دار میشه از دهن خودش در میاره می‌ذاره دهن بچه ش. به شوهرش میگه منو نگاه نکن با بچه بازی کن کمبود محبت پدر نداشته باشه. حاضری یک کلمه باهات حرف نزنه ولی تعریف های بچه تو گوش بده که اعتماد به نفس بگیره...این حرفا چیه آخه

البته گناهی نداری کم تجربه ای...

عزیزم مامانتون اینطوری گفت شما ناراحت نشین. من همون اول متوجه شدم مامانتون اینو بخاطر شما گفت

اهان 

ولی کاش لااقل قسمت فندک رونمیگفت 

خیلی حس بدگرفتم

بیشترازرفتارشوهرم میترسم به خاطرکارای مامانم

فوری اومدبعدش گفت چی گفتی مگه برافندک وناراحتشون نکرده باشی وبعدگفت من کم خرج میکنم برات کسی تودوروبریاتون اندازه من خرج میکنه منظورش دقیقاباجناقاش بود؟منم موندم چی بگم گفتم نه

همین دیگه خیییییییلی کودکی😅آدم بچه دار میشه از دهن خودش در میاره می‌ذاره دهن بچه ش. به شوهرش میگه م ...

😂😂بیشترمیخواستم خودموبراشوهرم لوس کنم ولی اتفاقاتااینوگفتم اونم حرف توروزدگفتش بایدخیلی وایسیم بزرگ شی هنوزخیلی بچه ای😂

اهان ولی کاش لااقل قسمت فندک رونمیگفت خیلی حس بدگرفتمبیشترازرفتارشوهرم میترسم به خاطرکارای مامانمفور ...

عزیزم همسرتون آدم خوبیه که گفت ناراحتشون کرده باشی. هرکس دیگه باشه جور دیگه ای صحبت میکنه و ممکنه شمارو ناراحت کنه. دنبال حاشیه نباش 

عزیزم چقدر به همسزت گیر میدی 😕من همسرم میره سفر میگم سلامت بری و برگردی زحمت نکش سوغاتی نیار. اینطو ...

نمیدونم‌چراانقدرحساسم امیدوارم درست شم شوهرم هیچ عیب وایرادی نداره خیلی رفتارواخلاقش باهام خوبه ولی کوچک ترین کارش ناراحتم میکنه خیلی بده