2777
2789
عنوان

بنظرتون بازم برگردم خونه مامانم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست
خواهرت چند سالشه

14

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

خب وقتى استقبال مادرت برى شاميا از بيرون سفارش ميديد يا نهايت مثل روزاى قبل خودت زحمتش رو ميكشى 

ولى اگر نرى خوب نيست چون هم زحمت يك هفتت بي ثمر ميمونه همبي احترامى ميشه نرفتى استقبال مادرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندیگه دفعه چندمشه اشکال نداره اینکارها نباشه خواهرت میتونه بکنه

اره بهش بگم انجام میده

ولی خودم موندم چ کنم

ی دلم میگه برگردم ی دلم میگه بمونه اخرهفته

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خب وقتى استقبال مادرت برى شاميا از بيرون سفارش ميديد يا نهايت مثل روزاى قبل خودت زحمتش رو ميكشى ولى ...

اخه نمیخوام بخاطر من به خرج بیوفتن از بیرون غذا بگیرن

جمعه هم ک من نیستم چیزی بپزم و بذارم یخچال برم

اره بهش بگم انجام میدهولی خودم موندم چ کنمی دلم میگه برگردم ی دلم میگه بمونه اخرهفته

اگه برای استقبال نگرانی به خواهرت بگو انجام بده یا اگه هنوز خانه مادرتی وسایلش اماده کن خواهرت بکنه خودتم اخر هفته برو که دل درست بمونی

اگه برای استقبال نگرانی به خواهرت بگو انجام بده یا اگه هنوز خانه مادرتی وسایلش اماده کن خواهرت بکنه ...

فقط برا دیدن و استقبال ک موندم بین دوراهی

اخه نمیخوام بخاطر من به خرج بیوفتن از بیرون غذا بگیرنجمعه هم ک من نیستم چیزی بپزم و بذارم یخچال برم

سخت نگير اگر شرايط ماليشون اكى هست كه هيچ 

اگر نه كه شماشنبه صبح برو با كمك ديگران غذا رو اماده ميكنيد مادرت هم مياد شب شوهرت مياد شام كه خورديد باهم بر ميگرديد 

سخت نگير اگر شرايط ماليشون اكى هست كه هيچ اگر نه كه شماشنبه صبح برو با كمك ديگران غذا رو اماده ميكني ...

اینم فکر خوبیه

غذا هم كه احتمالا خودتون هستيد مثل روزاى عادى كه آشپزىً ميكنى يه خورشت قورمه سبزى بذار رااااحت با يه ...

خودم باشم ی چیزی درست میکنم نگران اون نیستم

خودم باشم ی چیزی درست میکنم نگران اون نیستم

خب ديگه پس سخت نگير

اگر نرى چندتا جنبه منفى داره 

١- دلت و فكرت همش اونجايت 

٢- زحمت يك هفتت به چشم نمياد

٣- يحورايي بى احترامى به مادرت ميشه 

٤- شما كهاول تا اخر قراره برى سر موقع برو كه ارزشش بيشتر باشه بعدم تموم ميشه راحت برميگردى سر خونه و زندگيت 

تازه سوغاتيتم ميگيرى و بر ميگردى 🤭😁💓

خب ديگه پس سخت نگيراگر نرى چندتا جنبه منفى داره ١- دلت و فكرت همش اونجايت ٢- زحمت يك هفتت به چشم نمي ...

😁😁

این عروسی بی موقع نبود راحت میموندم تا شنبه

😁😁این عروسی بی موقع نبود راحت میموندم تا شنبه

اره واقعا جدا بي موقعست عيب نداره خوشبخت بشن 

كار شما يه رفت و برگشت سخت شد 

ولى اگر مترو خوره سخت نگير صبح با مترو برى ميرسى