2777
2789

سلام .. من ی سرویس ۱۴ عیار داشتم چند سال پیش گرفته بودم دقیق یادم رفته چقد بوده وزنش ..دیروز بردمش پیش این طلافروش گفت باید تستش کنم ۴۰۰ هم هزینه سنجش عیارش میشه ببینم واقعا ۱۴ عیار هست یا نه ممکنه الکی این عدد و روش زده باشن ... منم سرویسمو اونجا گذاشتم گفت فردا خبر میدم ببینم عیارش چنده الان زنگ زده میگه بعضی جاهاش عیارش ۸ بعضی جاها دیگ عیارش ۷ 😐😐😐😐😐😐😶😶😶من ۱۴ عیار گرفتمش به نظرم میخواد سرم کلاه بزاره اینجور آدمی هم هست که بخواد این کارو بکنه ..... از یکی از همکاراشونم پرسیدم گفت خودش دستگاه داره درجا تست کنه چرا گفته فردا بیا بعدم گفت تست عیار هیچ هزینه ای نداره .... به نظرتون الان چکار کنم ؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰۰ رو بده، چون توافق کردید

بعد بگو نمی‌فروشم

برو پیش اونی که راهنماییت کرده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
وای خدا چقد خریت کردم الانم مجبورم ۴۰۰ تومن الکی بدم یکی از گوشواره هامم باز کرد نگینشو دراورد

طلا فروشه هف خط،  تو هم که ساده

لااقل دو جا دیگه میرفتی بعد تصمیم میگرفتی

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

۴۰۰ رو بده، چون توافق کردیدبعد بگو نمی‌فروشمبرو پیش اونی که راهنماییت کرده

اونی که راهنماییم کرد گفت من ۱۴ عیار خرید ندارم چون کسی که این کارو میکنه به راه قانونی نمیفروشش احتمال زیاد کسی که میخره به جا طلا ۱۸ عیار به مردم میفروشش ... همین اقا زنگ زد چند جا پرسید گفت متاسفانه کسی ازم نمیخره وگرنه میخریدمش