2777
2789

گربه ام چند روز مریض هرچی التماس کردم گریه زاری کردم نبردن دامپزشکی بعد من دیشب رفتم بهش غذا دادم صبح مامانم هرچی فحش بد و بیراه به من داد که رفتم به گربه غذا دادم گربه ام مریض گناه داره بابام هم پاشد رفت انداخت بیرون برده یه جایی انداختنش سردشه گناه داره مریضه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دارم دق میکنمممممممممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ اخ بمیرم برای حیوون بی زبون بی پناه آه گربه زود میگیره

😭😭😭😭😭😭کاش بگیرتتشون پدر و مادر بی رحم کم خودم رو زجر میدن به یه حیوون بی زبون هم رحم نکردن😭😭😭😭😭خدا از مادرم نگذره

فقط واسم سواله چطوری دلش اومد؟؟هم اینکه اون عضوی از خانوادتون بود و دوم اینکه گناه داشت چه آزاری میر ...

کافرن کافر به اولاد  خودشون رحم نمیکنن چه برسه به یه حیوون زبون بسته دلم آتیش😭😭😭😭

ای کاش این فرهنگ سازی بشه که زیست بوم این حیوونا با ما فرق داره جای اونا توی آپارتمان نیست... 

ای کاش لااقل نمی اوردی حیوون رو تو خونه که اینجور بابات رهاش کنه... 

این حیوون الان به نازپروری عادت کرده حتی اگه سالم هم بود توی خیابون دوام نمی اورد 

چند روز پیش یه توله سنگ کوچولو زیر ماشینای کوچمون بود معلوم بود ترسیده... 

احتمالاً رهاش کرده بودن😪🤧 چون قلاده نداشت اینجور فکر کردم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
کافرن کافر به اولاد خودشون رحم نمیکنن چه برسه به یه حیوون زبون بسته دلم آتیش😭😭😭😭

هر کاری یک کارمایی داره منتظر کارمای این کارشون باید باشن

منم دلم گرفت الان تاپیکتو خوندم و باید بگم آدمایی که به حیوانات آسیب میزنن و دوستشون ندارن خیلی میتونن خطرناک باشن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ای کاش این فرهنگ سازی بشه که زیست بوم این حیوونا با ما فرق داره جای اونا توی آپارتمان نیست... ای کاش ...

آینده رو کسی نمیتونه ببینه

و مطمئنا وقتی داشت میاوردش خونه روحشم خبر نداشت چنین اتفاقی بیفته

آینده رو کسی نمیتونه ببینهو مطمئنا وقتی داشت میاوردش خونه روحشم خبر نداشت چنین اتفاقی بیفته

بالاخره باباشو که میشناخت... 

ما یه جفت مرغ عشق داشتیم... 

یکیش مرد 

دیگه حال روحی هیچ کدوممون نکشید 

شوهرم برد داد به دوستش 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بالاخره باباشو که میشناخت... ما یه جفت مرغ عشق داشتیم... یکیش مرد دیگه حال روحی هیچ کدوممون نکشید شو ...

باباش اگه راضی نبود مطمئن باش از اول نمیزاشت بیارتش خونه

شاید یهویی قاطی کرد سر حیوون بدبخت خالی کرد