2777
2789
ای کاش این فرهنگ سازی بشه که زیست بوم این حیوونا با ما فرق داره جای اونا توی آپارتمان نیست... ای کاش ...

گربه حیاطی بود عزیزم از جایی نیاوردم مامانش اینجا بود اونم از کوچیکی اومد تو حیاطمون بزرگش کردم بهش وابسته شدم زایید سه تا بچه آورد مامانش و دوتا گربه ها رو بابام برد انداخت بیرون اینو نبرد 😓الان که شیش ماه گذشت و توی مریضی که داشت چیز دیگه ای زنده نمیموند نزاشت ببرمش دکتر حالا چطور دلشون اومد همش تقصیر مادرمه😭

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

اسی برو بیارش گربه نمیدونم چجوریه ولی بدجور اهش میگیره

نمیدونم کجاس😭😭راه دوره 😭بزار اهش رو بگیرن چقدر گریه کردم چقدر منو متهم به بیشعور نفهمی کردن چقدر فحشم دادن مسخره ام کردم😓

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم کجاس😭😭راه دوره 😭بزار اهش رو بگیرن چقدر گریه کردم چقدر منو متهم به بیشعور نفهمی کردن چقدر ...

عزیزمم نگران نباش امیدوارم یکی پیداش کنه ک حیوون بدبخت تلف نشه 

شما سعی خودتونو کردید 

طفلی حیوون، واقعا ادماییکه با حیوونا اینجورین اصلا قابل اعتماد و سالم نیستن

بردار ببرش حداقل پناهگاهی جایی

اینستاگرام داری؟ کدوم شهری؟

حداقل بگووو یکی بیاد کمکش کنه بدبختو همینجوری ولش نکنیا خواستی من چند تا پیج میفرستم

ای کاش این فرهنگ سازی بشه که زیست بوم این حیوونا با ما فرق داره جای اونا توی آپارتمان نیست... ای کاش ...

عزیزم فرهنگ سازی باید برایِ اونایی بشه که نمیدونن فرقِ پت و اون حیووناییکه شما منظورتونه چیه

شما هنوز نمیدونید حیواناتی مثلِ سگ و گربه طی سالها تغییراتی کردن که با زندگی با انسان و تویِ خونه اداپته بشن

چی میگید واقعا😐🤦🏻‍♀️

خواهشا تا ته و تویِ یه چیزی در نیاوردین الکی از خودتون چیزی نگید بخصوص با این وضعیتی که این حیوونا تویِ ایران دارن.

عزیزم فرهنگ سازی باید برایِ اونایی بشه که نمیدونن فرقِ پت و اون حیووناییکه شما منظورتونه چیهشما هنوز ...

ای کاش شما هم برین یه سر درمورد هاری بخونین 

اونوقت متوجه میشین که حتی همین پت های شما که من فرقشو نمیدونم😏 هم ممکنه هار بشه... 

تو ندیدی دختر بچه ای رو که سگ توی چشمش چنگ انداخت 

من دیدم 

تو ندیدی کسی رو که هاری گرفت و مرد 

من دیدم 

هر چیزی رو فرهنگ سازی نکنین😏 

و فرهنگ هایی رو که خودتون ساختین و نماد باکلاس بودتون نکنین 

حیوانات چه خانگی باشن چه خیابونی بازم توی ذاتشون چیزی عوض نمیشه 

الان فکر کن تو رو ببرن توی جنگل بگن اینجا زندگی کن میتونی؟! 

اون گربه یا سگ یا هر حیوون دیگه ای باید توی زیست بوم خودش باشه 

قلاده انداختین دور گردن یه سگ معتقدین که شده پت و فکر کردین اگه تمیز حمامش کنین و یه غذایی جلوش بذارین و دوره ای واکسن بزنین و عقیمش کنین بهش لطف کردین ولی متاسفانه وقتی به اصل ماجرا برگردی بیشتر به اون حیوون ظلم شده... 

لطفاً بحث نکن حوصله دعوا ندارم... 

من یه جمله دوستانه به استارتر گفتم همین و بس... 

تو هر جور دوست داری زندگی کن من که جلوتو نگرفتم 

برو صدتا پت بیار نگه دار... 

برو به حیوونای خیابونی غذا بده... 

تو مختاری هر جور که دوست داری فکر کنی و رفتار کنی 

منم همینطور😉 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊