2777
2789
عنوان

من خیلی تنها شدم خیلییی

253 بازدید | 51 پست

تو مدرسه هیچ دوستی ندارم 

وقتی  با کسی دوست شدم  سر چیزای الکی دوستیمون رو بهم زدن 

همین دیروز یکی از دوستام به خاطر اینکه گفتم این یه تکلیفو از رو من ننویس معلم بفهمه منفی میده باهام دوستیشو تموم کرد با اینکه کلی با هم صمیمی بودیم ‌‌‌.... 

حالا من خیلی تنها شدم خیلی سعی کردم با بچه ها دوست بشم ولی نمیشه نمی دونم چرا اصلا گوشه گیر هم‌ نیستم ....  

وقتی که هیچکس نیست تو کلاس باهات حرف بزنه و تو همش تنهایی خیلی حس بدیه... 

شاید درک نکنید ولی من با بند بند وجودم دارم اذیت میشم :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کامل درکت میکنم چی میگی 

من کلاس دهم تجربی ام و چون درس ام خوبه حسودی میکنن بهم 

فکر کن کل کلاس مون ۱۸ نفره و ۱۷ نفرشون همش حسودی میکنن بهم 

فقط یکی شون خیلی خوبه 

شاید قشنگ باشی و کم حرف و مغرور منم اینجور بودم دوست کم داشتم

نه  قیافم معمولیه 

مغرور هم نیستم هرکی باهام حرف بزنه خیلی گرم جوابشو میدم ولی نمی دونم چرا اینقدر تنهام همیشه واسم سوال بوده 

اگر این حرفهای که میزنم،درست بود،بگید،که بقیشو بگم،و اگر غلط بود،بگید که حداقل عذرخواهی کنم و تمومش کنم،

شما انسان مهربانی هستید که بقیه خیلی زیاد از شما سوءاستفاده میکنند(از وسایل و خوراکی و پول و.....)،توی خونه احترام ندارید و کسی بشما بها نمیده،چهرتون جزو خوب ها حساب میشه،

بخاطر اینکه دوستانتون شما رو توی جمعهاشون راه بدن،خیلی تقلا کردید،و....

عجب دوستهای ابکی داری . بنظرم زیادی محبت میکنی جوگیرمیشن

من خیلی دارم اذیت میشم همیشه واسم سوال بوده مگه من چقدر بدم که هیچ دوستی ندارم  منم مثل بقیه چرا نباید کسی باهان دوست شه اخه 

قیافمم بد نیس اخه نه خنگم نه مغرور و گوشه گیر 

من انقد از این رفیقام نامردی دیدم ک حد نداره تازه اول کاری عزیزدلم بخدا هرچی سنت بره بالا اخرش متوجه میشی ک فقط خودت باید هوای خودتو داشته باشی همه ی جورایی بالاخره ب ادم ضربه میزنن