2777
2789
عنوان

خانمای بیوه لطفا با پسر مجرد ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 122 پست
همه مثل هم نیستن بیوه خوب داریم بیوه خرابم داربنمتاهل خوب داریم متاهل خرابم دارینمتاهل داریم با چن ت ...

بله خودم با چشم دیدم یه زن بیوه چه جوری افتاد روی زندگی دوست شوهرم ، البته مرده هم تقصیر داشت ولی بعد این که پشیمون شد زنه ولی نمیکرد میگفت زنتو ول کن و با من باش و ...

ولی این حرف به همه تعمیم داده نمیشه خیلی از دخترای مجرد هم میافتن تو زندگی مرد متاهل یا دخترای مجردی که شانس ازدواج ندارن و پسرای خوبه با هزارتا دروغ از راه به در میکنند تا ازدواج کنند ، خوب نیست روی یه قشری برچسب بزنیم و بگیم خرابن و .... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

با احترام با نظرتون مخالفمزن مطلقه و بیوه که گناه نکردناونا هم حق زندگی دارنشاید شوهرش بد بوده طلاق ...

طلاق گناهه.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه کمم گفتم مگه دلیل کاراشون سک*س و پول نیست؟

دلیل کار اون پسر چیه؟؟ تا زمانی زنایی مثه شما تو جامعه باشن مردسالاری از بین نخواهد رفت!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

شمایی ک انقدر بیوه بیوه می کنی 

بپا خودت یوقت بیوه نشی

یجوری میگی بیوه انگار بیوه بودن فحشه!

واسه ازدواج اون دختر بد بوده ولی برای رابطه عالی!

مقصر کیه؟

کیه ک داره از اون طرف سو استتفاده می کنه ؟

پسره یا دختره؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
شما مسیحی هستی ؟

بله گلم❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

واقعا نمیدونم چرا بعضیا از بیوه های خراب دفاع میکنن هم جنس هم جنس میزننما هم جنس با حیا میخایم زن خر ...

زن خرابه مرده خراب نیست؟

مرده بیگناهه لابد!

کسی ک به زنش خیانت می کنه پلک و معصومه ولی اون زنه خرابه 

عجب منطقی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
شمایی ک انقدر بیوه بیوه می کنی بپا خودت یوقت بیوه نشییجوری میگی بیوه انگار بیوه بودن فحشه!واسه ازدوا ...

اگرم من یا همسرم خیانت کنم بیوه میشم بیوه بودن بد نیس بیوه خراب بودن حال بهم زنه

طلاق گناهه.

قانون جدیده؟؟ 

چقدر مرد ایران متحجرن بی دلیل نیست هنوز انقدر عقب افتاده است ایران!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این چه حرفیه اصلا این حرفتون رو قبول ندارم ،هرکی که بیوه شدخرابه نیست،خرابه بودن یه زن ربطی به بیوه ...

آفرین حالا پسره شده پسر پیغمبر زنه خراب جفتشون مقصرن حالا همه چی شکسته سر زنه هر زنی به هر علتی ممکنه تو زندگی قبلی شکست بخوره چرا اسم خراب میزارن روش