2777
2789
عنوان

خانمای بیوه لطفا با پسر مجرد ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 122 پست
مادرش باید دنبال پسرش راه می‌افتاد که برای هر کسی شلوارشو پایین نکشه

در اینکه اون پسره ام احمقه شکی نیست 

ولی اون زن که تجربه زندگی داره اللخصوص اینکه بچه ام داره یه دوبار دست رد به سینه طرف بزنه دمشو‌ می‌زاره رو کولش می‌ره 

یکی از آشناهای من ژنه رفته به پسره گیر داده پسره اصلأ خوشش نمیومده از این معلوم نیست چه دعا و جنبلی براش گرفته پسره گیر داده همینو می‌خوام برای ازدواج حالا زنه همسن مادرشه

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا الان یه سریا مدافع حقوق زنان شدنمنظورم زنای خرابه

اونا یکسریاشون تا سرشون نیاد نمیفهمن.

بعضیام که خودشون ....براهمین دفاع میکنن.

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
در اینکه اون پسره ام احمقه شکی نیست ولی اون زن که تجربه زندگی داره اللخصوص اینکه بچه ام داره یه دوبا ...

تقصیر پسره است خودش بخاطر اینکه راحتتر س کس کنه رفته سراغ اون زن وگرنه می‌رفت سراغ دخترا و خواسته خرج نکنه .

بعد بعضیا به من میگن وای چه دینتون عجیب غریبه طلاق به جز خیانت گناهه و ازدواج با مطلقه(چه مرد چه زن) زنا محسوب میشه واسه همینه دیگه.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

جوری داری حرف میزنی انگار به پسره تجاوز شده، رفته بود دنبال کثافت کاریش که دستش رو شده واسه خانواده ...

بعضی از همین خانمام کرم دارن 

نمیگم مرده مظلومه اتفاقاً خیلی احمقن و دلشون اون پایینه 

ولی مردام وقتی میبینن یارو اینکارس بیشتر میمونن طرف دوبار جدی ردش کنه مگه اینکه خیلی سیریش باشه پسره بمونه

تقصیر پسره است خودش بخاطر اینکه راحتتر س کس کنه رفته سراغ اون زن وگرنه می‌رفت سراغ دخترا و خواسته خر ...

میگم پسره اصلأ اونو نمی‌خواسته دوست دختر داشته 

زنه از طریق کارش پیگیرش میشه ولش نمی‌کنه 

همون نمیدونم تو همه اینا چرا فقط زنا تقصیر کارن چرا انقد زنا ضد هم دیگه ان

چون زنا هستن که به همجنس خودشون خیانت میکنن،زنی ک حیا داشته باشه مرد نمیتونه هیچ گوهی بخوره،زن اگه چراغ سبز نده مرد فک نمیکنه طرف عاشق سینه چاکشه

خراب خانم با خیار سبز و هویج و بادمجون کارتو راه بنداز طمع نداشته باش زندگی پسرا مجرد و مردا متاهل خراب نکن

پولم نداری برو بکش بهم کار کن تو فقط پول راحت  میخای بخابی لنگارو بدی هوا لعنت بهت تف به شرفت