2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون پیش دبستانی می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله تو خونه تمرین و تکرار داریم،تکلیف خونه میده،مثلا تا عدد ۶ یاد داده،گفته به صورت الگو بنویسندیعنی از یک تا شش

نشانه که درست میده کاردستی ‌و نقاشی داره با ۴خط نوشتن تو خونه

نه اینا اصلا حفظ کردن و ... انجام فعالیت تو خونه ندارن

پس چیکار میکنن؟ 

خوشبحالتون راحتین بخدا 😂 

منکه پدرم در اومد همش میگم برن مدرسه پس بدتره 

هرکیم درسش خوب نباشه از ترکیبات و حفظ کردن و قران و بلد نباشه تو گروه میگه فلان دانش اموز ضعیفه

پس چیکار میکنن؟ خوشبحالتون راحتین بخدا 😂 منکه پدرم در اومد همش میگم برن مدرسه پس بدتره هرکیم درسش خ ...

تو خونه هیچ کاری نمی‌کنیم 

هرچی هست تو مهد هست 

نوشتن و اینا ندارن 

آموزش کتابکار با نقاشی و کاردستی و بازی هست 

برای شعر و قرآن هم همونجا پخش میکنن و باهم میخونن و از اول گفتن اجبار نمی‌کنیم که حفظ کنن ،چون هر بچه ای با بچه ی دیگه متفاوته 

از قبل عدد ها رو بلد بود یا نه ؟

شمردن بلد بود تا صد اما نوشتن نه،از اول مهر یاد گرفته،معلمشون خوبه،پسرم خیلی باهوشه،دیروز مادر یکی از هم کلاسیاش می‌گفت هنوز هیچ عددی رو بلد نیست بنویسه اما پسر من تا ۲۰ خودش مینویسه،البته من معلمم دایم با کتاب های من سروکله میزنه خیلی تاثیر گذاشته

تو خونه هیچ کاری نمی‌کنیم هرچی هست تو مهد هست نوشتن و اینا ندارن آموزش کتابکار با نقاشی و کاردستی و ...

چه خوبه که سخت نمیگیرن 

بچه من ایت الکرسی و چندین سوره رو حفظ کرده یعنی باید حفظ کنن