2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون پیش دبستانی می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 72 پست

کتاب های پسرم تو پیش ،کتاب های علوی هست که فقط سه میلیون هزینه کتابش شد،۸تا کتاب دارن که خیلی عالیه ،تو مهد همه چیز رو یاد میگیره ،اگه معلم تمرین نده هم خودم دفتر تمرین تو خونه دادم که تکرار کنن،واسه کلاس اول خیلی مهمه که دستشون قوی بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمردن بلد بود تا صد اما نوشتن نه،از اول مهر یاد گرفته،معلمشون خوبه،پسرم خیلی باهوشه،دیروز مادر یکی ا ...

خدا حفظش کنه 

اره بعضی از بچها نه شمارش بلدن نه نوشتن 

بچه من تا بی نهایت هم میشماره هم مینویسه 

ولی معلمش متاسفانه باهاش ریاضی کار نمیکنه فقط عربی و حروف 

کتاب های پسرم تو پیش ،کتاب های علوی هست که فقط سه میلیون هزینه کتابش شد،۸تا کتاب دارن که خیلی عالیه ...

کتابهای پسر من مهدوی هشت و برای قوی شدن دستشون زنگ دست ورزی دارن ولی نوشتن ندارن

خدا حفظش کنه اره بعضی از بچها نه شمارش بلدن نه نوشتن بچه من تا بی نهایت هم میشماره هم مینویسه ولی مع ...

مگه کتاب ندارن،واسه پسرم من برنامه هفتگی داره ،البته ۸تا کتاب دارن

مگه کتاب ندارن،واسه پسرم من برنامه هفتگی داره ،البته ۸تا کتاب دارن

چرا دارن اینا مهدشون مال استان قدس هست برای همین تمرکزشون رو قران و عربیه 

وای کاش نمینوشتم تو همچین کلاسایی

خب الان الفبا تا کجا یاد گرفتن ؟برای تثبیتش کاری نکنیم ؟

نههههههه پیش دبستانی اصلا لازم نیست که الفبا یاد بگیره و مطالب انقدر قراره براش تکرار بشه که به هر حال خیلی زود تثبیت میشه. 

بیشتر روی تقویت هوش و حافظه و تفکر انتزاعی و کنجکاوی و کشف استعدادهاش کار کن. الفبا رو بلاخره که یاد میگیره ولی اگه الان نورون های مغزش اتصال جدید کمتری داشته باشن دیگه با گذشت سن اینا افزایش پیدا نمیکنه.