2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50826 بازدید | 1991 پست
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️ادویه های بدون استفاده✅️✅️✅️

یه مقدار مرزه و ترخون دارم که خیلی کم استفاده میشه و یه ادویه که تازگی مادرم آورده و مصرف ندارم. احتمالا همشو بدم به کسی

ادویه هام:

نمک. فلفل. زردچوبه. دارچین. پودر گل سرخ. پودر شنبلیله. زعفران

وقتی مهمون میاد یکم پودرلبو قاطی چایی بریرین توی قوری. رنگش اناری میشه وتوی طعمش تاثیری نداره

عه ممنون که گفتی 😍👏🏻عالی بود

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادویه بدون استفاده ندارم

کل ادویه هام:

زردچوبه، پودرآویشن، فلفل سیاه، دارچین، پودر زیره 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
یه مقدار مرزه و ترخون دارم که خیلی کم استفاده میشه و یه ادویه که تازگی مادرم آورده و مصرف ندارم. احت ...

ترخون و تو ترشی و خیارشور بریزید خیلی خوشمزه میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ادویه مبحث مورد علاقه منه خیلی دوس داشتم ۲_۳ تا ادویه ترکیبی میداشتم تو همه غذاها استفاده میکردم

در حال حاضر ادویه‌هام شامل: زرچوبه، فلفل سیاه، آویشن، پول بیبر، فلفل قرمز‌، زیره، گل سرخ، پودر سیر

از بین اینا فلفل قرمز و پول بیبر به ندرت استفاده میشه

پول بیبر رو صرفا به خاطر تبلیغات خریدم ولی واقعا طعم خاصی نداشت

فکر میکنم به این مجموعه باید هل و دارچین و زنجبیل هم اضافه بشه

ادویه ی بدون استفاده نداریم ! کلا زیاد ادویه استفاده نمیکنم همون در حد زرچوبه و نمک و فلفل و پودر سیر 

خانومای خانه دار شماچطوری خودتونومشغول میکنین؟ واقعاحوصلم سرمیره توی خونه مجبورم زیادبرم توی گوشیبچم ...

من زیاد وقتی ندارم که حوصلم سربره🫠🫠🫠🫠 دخترم متاسفانه شب ها خیلی دیر میخوابه از اون ور تا ۱۲-۱ میخوابیم بعدش هم صبحانه ،نهار ،شام ،میان وعده یه تایمی اونا میگیرن  ماشالله همه چی رو میریزه وسط من دائم باید جمع کنم🥲        یه تایمی باید باهاش بازی کنم کتاب بخونم چون تلویزیون اینا هنوز نمیبینه خودم باید سرگرمش کنم 

ورزش هم آنلاین با مربی انجام میدم یه روز درمیون ! 

وقتی هم اضافه بیاد کتاب میخونم ، برنامه هامو مینویسم! 

هوا هم به شدت آلوده است بیرون هم نمیتونم برم با بچه  !!  ساعت ۹:۳۰ هم مستر شف شروع میشه اونو میبینم تا ۱ شب 

من دو تا اسکاچ دارم یکی برای ظروف یکی برای سینک،زیر بشقابی ندارمدستمال باید چند تایی بخرم و جایگزین ...

من برای حمام فقط فرچه دارم ولی برای دسشویی یه فرچه برای کف یه فرچه گرد برای سنگ توالت و یه اسکاج برای روشویی دارم . بنظرم برای روشویی اسکاج بهتره . 

ادویه های ترکیبی جدید که خریدم و زیاد از طعمشون خوشم نمیاد .  مثلا زعتر . ادویه جوجه ادویه خورش . البته خداروشکر مقدارشون زیاد نیست و بسته ها نسبتا کوچیکه. ادویه ‌ کاری زیاد استفاده ندارم . کاری رو توی بعضی غذاها اگه یادم بمونه استفاده میکنم تموم شه .چند روزی زردچوبه تموم شده بود نرفته بودم بخرم چون از سوپری نمیخرم  از یه جا میخرم که خودشون آسیاب میکنن ‌  از ادویه جوجه استفاده میکردم که ترکیب غالبش زرچوبه بود خوب بود . بقیه هم تا کهنه بشن اگه استفاده نشون میرن خروجی .

خانومای خانه دار شماچطوری خودتونومشغول میکنین؟ واقعاحوصلم سرمیره توی خونه مجبورم زیادبرم توی گوشیبچم ...

منم وقتی بچم کوچیکتر بود همین حسو داشتم . حس میکردم هیچ کار مفیدی جز بچه داری ندارم . تا اینکه دختر بزرگم رفت مدرسه و کلی کار برام اضافه شد . الان کمی اوصاع بهتر شده و کمی راه افتاده . دوست دارم هوا که بهتر شد مثلا بعد از عید برم آموزش آرایشگری ببینم و بعدم مشغول به کار بشم 

ادویه زیاد دارم و از همشون استفاده میکنم 

چون به آشپزی خیلی علاقمندم 

فقط یه پودر انبه مامانم سوغات برام اورده که تو غذا استفاده کنم هنوز استفاده نکردم 

من و خونواده م طعم ملس رو دوست نداریم 

ان شاءالله تو همین هفته امتحان میکنم که اگه تو غذا پسندم نبود میدم به همسایه م 

❌لایک❌
ممنونم عزیزم دقیقا درسته من ساده میخوام خواهرم گذاشت ماشین لب طلا رنگش پرید

اره منم دارم رنگش رفت ولی من ناراحت نشدم چون سفید  ساده  بیشتر دوس داشتم . چون اوم موقع  گیر نیاوردم لب طلا خریده بودم .الان دم دستی هام سفید ساده هست . اونایی که کناره  لب طلا . 

میتونید کتاب  از طاقچه یا فایلهای دانلود شده بخونید و پادکست  توی گوشی گوش بدین . 

ما مهمون برای ناهار و شام رسمی نداریم 

ولی رفت آمد در حد پذیرایی و گاهی یه دورهمی شام داریم اونم اکثرا سرزده ست 

برای همین خونه رو همیشه تمیزنگه میدارم که وقتمو میگیره البته لذت میبرم 

یه زمانی رو هم برای درس های پسرم میذارم که باهاش کار کنم 

به خاطر آلودگی هوا فعلا کوچولومو بیرون نمیبرم 

ولی هوا سرد و آلوده نباشه پیاده روی با دوچرخه یا کالسکه تا پارک رو داریم. تو خونه اذیتم نمیکنه بیشتر تی وی میبینه و داره با خودش بازی میکنه البته این بازی هاش همیشه مختص اسباب بازی هاش نیست و گاهی لوازم آشپزخونه هم میاد وسط! 

وقت کنم کتاب میخونم 

یه تایمی ها هم به رفتن خونه خاله و دختر خاله ها و عمه و.... میگذره البته من و بچه ها(رسمی نیست) 

اگه مناسبتی باشه میرم هیئت 

سعی میکنم هروقت تونستم نمازامم تو مسجد محل بخونم 

بقیه ش هم گوشی و استراحت 

دیگه یادم نمیاد 

همینا بیشتر 😇

❌لایک❌