2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50170 بازدید | 1954 پست
ممنون گلم منم فکرم همین بود فروختم با پولش طلا بخرم بر خودم خونمون تقریبا 110 متره آشپزخونه هم بزرگه ...

گلم به نظرم ماشین ظرفشویی رو نگه دار حیفه بفروشی. شما که خونه برا خودتونه دستتون بازه و میتونید تغییراتی ایجاد کنین تا جای ماشین باز بشه، حتما اینکارو بکنید و لذتشو ببرین 

دوستان میشه نظرتون رو درباره سوفله خوری بدونم؟به نظرم خیلی شیکه که خورش ها و... تو ظرف بزرگ بریزیم ب ...

بخشیش سلیقه س ولی من ترجیح میدم وسیله تک کابردی کمتر داشته باشم. سوفله خوریا به نظرم یه مدت خیلی ترند شدن ولی تو اطرافیانم هرکی خریده چندان استفاده ای نکرده ازشون و گذاشته دکور یا گوشه کابینتش خاک میخورن

من چندتا ازین ظرف های چینی زرین سایز بزرگشو دارم که ازشون هم برای خورشت استفاده میکنم. هم برای سوپ و هم گاهی برای میوه. به نظرم ساده و زیبا و شیک هستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخشیش سلیقه س ولی من ترجیح میدم وسیله تک کابردی کمتر داشته باشم. سوفله خوریا به نظرم یه مدت خیلی ترن ...

اره واقعا شیکه😍 

ولی خب مشکل سرد شدن غذا یا پیش غذا رو ندارین؟

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
سلام عزیزم شبت بخیر راستش من یه ظرفشویی 14 نفره کنوود دارم بر 10 سال پیش مال جهازمه 8سال مستاجر بودم ...

حتما پشیمون میشی بنظرم نفروش

یکم هزینه کن کابینتا رو تغییر بده تا جا باز شه براش 

منم چندماهه خریدم واقعا وسیله پرکاربردی هست 

برای مواقعی ک مهمون هست یا بچه کوچیک اگه داری خیلی لازمه

تو این زمونه همه دارن میخرن ک اسباب راحتیشون بشه بعد شما میخوای ردش کنی؟

لطفا نفروش

سرویس چوب منیه کار پرمنبت هستکه چندسال پیش خیلی مد بودولی الان دیگه دوسش ندارم🥲دلم یه کار ساده و یه ...

بله میشه

تک ب تک تو دیوار و شیپور آگهی کن 

اگه فروش نرفت تو دیوار سرچ کن سمساری عکسشو بفرست ببین چند میخرن ازت 

سلام امروز از صبح مشغول پاکسازی اتاق دخترم شدم کمد و کشوهاشو بررسی کردم لباس هایی که کوچیک شده بود جدا کردم لباس هایی که دیگه قابل استفاده نبود خروجی شدن ! لباس های دیگه منتقل میشن خونه ی مامانم،  میزارم تو اتاق مجردی خودم تو کمد تا بعدا در موردشون تصمیم بگیرم کتاب هایی که پاره شده بود و اسباب بازی های شکسته خروجی شدن!!!!! 

یه پلاستیک بزرگ خروجی داشتم 🫠🫠🫠🫠دو تا از شال هام و دو تا از بلوز هام که خیلی کهنه شده بودن  رفتن خروجی🤗🤗🤗🤗

دوستان میشه نظرتون رو درباره سوفله خوری بدونم؟به نظرم خیلی شیکه که خورش ها و... تو ظرف بزرگ بریزیم ب ...

من از همین مدل به جز سالاد بقیه رو دارم و راضی ام برای سلف خوبه.  سالادشم دوست دارم بگیرم 🥲🥲

خیلی کاربردی هستن مستطیل ها برای مرغ و خورشت ها 

گرد ها برای سالاد و سوپ 

اگر قراره تهیه کنی حواست باشه تعداد بالا نگیری مدل مستطیل و گردش از هر کدوم دو تا باشه عالیه

به قسمت فلزیش هم دقت کن جنسی برندارید لک بگیره یا یوقت زنگ بزنه

ققنوس
سلام عزیزم شبت بخیر راستش من یه ظرفشویی 14 نفره کنوود دارم بر 10 سال پیش مال جهازمه 8سال مستاجر بودم ...

حالا که تو منزل خودتون هستید حتما نصبش کنید 

ظرفشویی خیلی زود خودش رو ثابت میکنه 😀 دو روز بعد نصب میگی چه کار خوبی کردم نفروختم

ققنوس
سرویس چوب منیه کار پرمنبت هستکه چندسال پیش خیلی مد بودولی الان دیگه دوسش ندارم🥲دلم یه کار ساده و یه ...

وسایل ما هرچقدر هم شیک و کار شده باشند چون دست دوم حساب میشن به قیمت کمی میتونیم بفروشیم 

ولی یمقدار پول بذاری روی پول فروششون حتما میتونی به خواسته ت برسی

ققنوس
بچه ها چی میشه اگر قند رو با همون نایلونش و برنج رو باهمون کیسه اش بگذاریم کابینت؟!برنج که زیپ داره. ...

تو پنتری باشن میشه اینجوری گذاشت اما تو کابینت که هی باز و بسته می‌کنی اینجوری نذار 

ریختن این موارد تو ظرف باعث مرتب شدن فضا و نظم میشه

در کابینت رو باز می‌کنی خودت لذت میبری

ققنوس