2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50207 بازدید | 1957 پست
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️سینی های اضافه فر✅️✅️✅️✅️✅️✅️کتاب های آشپزی✅️✅️✅️چون هر دو ...

نداریم 

مادرم یه کتاب اشپزی قدیمی داشت نمیدونم مونده تو ویلامون یا گذاشتیم بیرون🤔 اینجا که نیست 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مورد اول که سینی اینا چیزی که غیر کاربردی برام باشه ندارم.

کتاب آشپزی اصلا ندارم ولی دفتر اشپزی دارم که مرتب استفاده می کنم که اونم چتد هفته پیش پاکسازی کردم وگزارشش اینجا نوشتم هر چی مونده لازمه واستفاده می کنم

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته الان کسی کتاب آشپزی نداره به جاش خیلی هامون کلی کلیپ آموزش آشپزی ذخیره کردیم  که سال هاست قراره از روی اون دستور آشپزی کنیم🤕😂

البته من هر چند وقت یکبار برسیشون میکنم و از روشون غذا درست میکنم 

سلام به دوستای عزیزمیه روزه قضا گرفته شد خداراشکر 😍🌿فلاسک من یدونه دارم برای بیرون رفتن و یدونه کو ...

سلام عزیزم

از نظر سلامتی استیل عالی هست اما پخت غذا توش قلق داره و باید و استیل جنس عالی بگیری. جنسش باید چند لایه و سنگین باشه در غیر اینصورت غذا توش میسوزه و اصلا جا نمیوفته. من ماهی تابه هامم همه استیل هستن نچسب کردنش تکنیک داره. توی ماشین ظرفشویی هم اصلا آسیب نمیبینه. برای غذاهایی مثل تهچین من از پیرکس استفاده میکنم که اونم بسیار سالمه. ما چون غذاهای ایرانی مثل قرمه سبزی و فسنجون میپزیم و اینا اسیدی هستن خیلی باید تو انتخاب قابلمه دقت کنیم. 

منم یکبار مصرف دوست دارم، اصلا خوشم نمیاد جلو ۲۰ نفر آدم خم شم سفره پاک کنم برای تعداد پایین تر مثل ...

اره منم خونمون نهایت ۴،۵ نفر مهمون میاد 

جهت  مینیمال بودن پستام خروجی امروزمو هم تو این پست مینویسم 

✅ خروجی یدونه نمک دون دم دستی خودمون که کهنه شده بود و درشم یکم شکسته شده بود رفت خروجی میخوام یه نمکدون از سرویس مهمون که ۶ تاست بیارم برای دم دستی چون چندین ساله من نهایت از یکی دوتاش برای مهمون استفاده کردم 

البته الان کسی کتاب آشپزی نداره به جاش خیلی هامون کلی کلیپ آموزش آشپزی ذخیره کردیم که سال هاست قرار ...

از اون جهت هم چندین گروه اشپزی که برای شرکت درش هزینه پرداخت کرده بودم پاک کردم فقط کلاسایی که از اموزش هاش مرتب استفاده می کنم نگه داشتم اونم تا حالا بیشتر اموزش ها وارد دفترم کردم بخشی از فیلم ها دانلود کردم ریختم تو لب تاپ

از ایسنتا چندان ذخیره فیلم اموزشی ندارم

عکس غذا زیاد دارم تو گالری ام لذت بخش برام بعد یه مدت که از نگاه کردنشون کیف کردم پاک می کنم وعکس های جدید اسکرین شات می گیرم😂منم خدا افریده😂

شادی صدام کنید
یونیوا 15نفره(قبلا اینجا اشتباها گفتم 14نفره) 26تومناگه ما اهل انباشت نباشیم همون کمد و کابینت هام خ ...

سلام عزیزم شبت بخیر 

راستش من یه ظرفشویی 14 نفره کنوود دارم 

بر 10 سال پیش مال جهازمه 

8سال مستاجر بودم جا نداشتم 

2سال هست اومدم خونه خودم ولی کابینت بندی رو سازنده انجام داده جای ظرفشویی نزاشته 

کابینت کار آوردیم میگه چندتا کابینت رو باید تخلیه کنیم جا بر ظرفشویی باز کنیم 

راستش تصمیم گرفتم بفروشم به خواهرم بقیمت 30 تومن نو ولی کارتن نداره 

اما با پست شما دو دل شدم میگم بعدا پشیمون نشم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم شبت بخیر راستش من یه ظرفشویی 14 نفره کنوود دارم بر 10 سال پیش مال جهازمه 8سال مستاجر بودم ...

بفروش ولی با همین پول یه تیکه طلا بگیر انشاالله یه خونه مناسب نصیبتون شد برای اونجا بخرید

بفروش ولی با همین پول یه تیکه طلا بگیر انشاالله یه خونه مناسب نصیبتون شد برای اونجا بخرید

ممنون گلم منم فکرم همین بود فروختم با پولش طلا بخرم 

بر خودم 

خونمون تقریبا 110 متره آشپزخونه هم بزرگه اما جا درنیاوردن 

بر ماشین ظرفشویی

فعلا گذاشتم تو یکی از اتاق خواب تا تصمیم قطعی بگیرم 

چون نمای اتاق خواب هم بدشده

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ممنون گلم منم فکرم همین بود فروختم با پولش طلا بخرم بر خودم خونمون تقریبا 110 متره آشپزخونه هم بزرگه ...

خب خونه خودتونه یا مستاجرید؟ 

چون با این متراژ از کابینت هات هر چی کم کنن بازم کابینت زیاد داری .درست نمیگم؟🤔

ممنون گلم منم فکرم همین بود فروختم با پولش طلا بخرم بر خودم خونمون تقریبا 110 متره آشپزخونه هم بزرگه ...

اگر تراس دارید

میتونید لباسشویی رو به اونجا منتقل کنید

و ظرفشویی رو جای لباسشویی نصب کنید

از لحاظ بهداشتی هم بهتره لباسشویی

داخل آشپزخونه نباشه

یکی از دوستان ما، لباسشوییش رو

به ورودی حمامش، که حالت حمام خانه داشت

منتقل کرد و خیلی راضیه

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

من دارم کلی روی خروجیام فکر میکنم

تصمیم گرفتم شمعدان و ساعت ست اونها رو خروجی بذارم🤭

همچنین یه ست شمع چوبی و گلدان و جاعودی داشتم

که روی پاتختی بود ولی دیگه حس خوبی بهم نمیده

درنتیجه توی دیوار آگهیش کردم

من با هزینه خروجیام ، طلای آب شده میگیرم

که بیهوده خرج نشه ✨

سرویس چوب من

یه کار پرمنبت هست

که چندسال پیش خیلی مد بود

ولی الان دیگه دوسش ندارم🥲

دلم یه کار ساده و یه رنگ چوب طبیعی مانند میخواد 

سرویسم شامل مبلمان، میز تلویزیون 

کنسول و آینه و سرویس خواب هست

که همگی ست هستن

به نظرتون میتونیم همه رو یکجا بفروشیم

و با هزینه ش یک دست مبلمان و یک سرویس خواب ساده بخریم؟