2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4750 بازدید | 174 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما،من فعلا خروجی هام خیلی کمه،مثلا در حد خروج ظروف بازیافتی خوراکی و شوینده ها،ولی ورودی زیاد دارم مثلا دیشب یه آبچکون خریدم،چون خونه جدید ابچکون نداشت،یه برچسب مخصوص کابینت هم خریدم که پشت آبچکون چسبوندم چون خانم قبلی این خونه خوب مراقبت نکرده بودن خیلی روی سطحش خط و خش داشت،یه مقدار لباس برای دخترم و یه کتونی برای همسرم ورودی داشتیم،یه ماهیتابه رویی خواهرم برای همسرم هدیه دادن،خواهرم برای خودش خریده بود و همسرم خیلی خوشش اومده بود،میگفت املت و نیمرو تو این تابه ها خیلی خوب میشه،با اونکه لازم نداشتیم همسرم دوست داشت بخره که خواهرم یدونه بهش هدیه داد،یه چرخ خرید هم برای خودم خریدم چون به خاطر کمر درد نمیتونم وسیله هامو دستم بگیرم،یه پتو مسافرتی قدیمی دارم خیلی طرح و رنگش قشنگه ولی کلی مو به خودش میگیره،اونو گذاشتم خروجی و دوتا تیکه هم از این کفپوش هایی که میزارن تو کابینت زیاد آوردم دادم به خواهرم،یه آب مرکبات گیر دستی هم لازم دارم قبلی خیلی بد رنگ و رو بود گذاشتم خروجی امروز یه جدید باید بخرم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
امروز تا پوشاکی که ۲۵دقیقه راه تا خونمون رفتمرفتنا ۲۰تومن اسنپ زدم دیدم خوب میبره😉برگشتنا دیدم شده ...

یه نکته ای دلشادجان بگم برات اگر دوستداشتی اجراکن. وقتی پیاده میری وپولشوسیومیکنی به همسرت نگو بخاطر پولش نرفتم بگو دوستداشتم پیاده روی کنم ازهوای فلان وقت استفاده کنم اینجوری ممکنه خدای نکرده بدعادت شه یوقتی حال نداشته باشی بخوای باتاکسی بری مجبورباشی حساب پس بدب که چرا همیشه میتونستی باپابری ولی الان نه

لطفالایک نکنین. 

خروجی امروز شلوار پسرم که حسابی عمرخودشوکرده

احتمالا برای فرداشب مهمون داشته باشم. ازالان ارومارون دارم همه جاروبرق میندازم صبح کل کابینتا وظرفشویی ولباسشویی وگازو یخچالو بااسکاج کفی سابیدم وبعد دستمال کشیدم الان همه جاش برق میزنه

لطفالایک نکنین. 
نه همونه چون خروجی هامون خیلی وقته کم شده تاپیک کند شده انشالله اعضای جدید میان تاپیک یه رونقی میگیر ...

انشالله

من تو این مدت خیلی وسایل خروجی دادم. کلی وسیله تو دیوار فروختم. ابزار همسرم و ظرف و ظروف و پلوپز و کتابام و پتو و اوووه خیلی زیاد وسیله رد کردم

الان اومدم خونه کوچیکتر، اگه اون وسایل رو خروجی نمیذاشتم معلوم نبود میخواستم کجا جاشون بدم. تازه من به حساب خودم موقع خرید جهیزیه مینیمالیست بودم!

درحال حاضر ظرف و ظروف کاملا مینیمال شده و تقریبا میشه گفت هیچ چیز اضافه ای ندارم

تو اتاق هنوز یه مقدار انباشتگی دارم که کم کم دارم رفعشون میکنم. حجم تشک های مهمان خیلی اذیتم میکنه و جاگیرترین وسیله برام همین تشک و پتوها هستن. دوستانی که میخوان جهیزیه بخرن حتما تشک و پتوی جمع و جور تهیه کنن مخصوصا اگه مستاجر هستین

تو بحث لباس هنوز جا داره مینیمال تر بشم... کنترل ورودی ها به شدت توصیه میشه. حتما قبل خرید لیست داشته باشین و بدونین دقیقا چی نیاز دارین که الکی کمدتون پر نشه و لباسا بی استفاده بمونن.

سعی کنین مد پایدار بخرین و جنس خوووب که سریع از قیافه نیفته و از مد نره

از چیزای ریزه میزه و خورده ریز که به نظرتون جای زیادی نمیگیرن غافل نشین. با خروجی گذاشتنشون هم فکرتون بازتر میشه هم کلی جا باز میشه که تصورش هم نمی‌کنید

من دیگه خورده ریز اضافی ندارم الان دیگه فقط چندتا چیزه که به نوبت باید خارج یا جایگزین بشن. مثلا یه جفت پشتی. یه قالیچه و یه بخاری و... تشک ها هم که گفتم باید جایگزین بشه

لباسا هم به مرور خارج میشن و سعی میکنم ورودی هام با فکر باشه، تو حراجی ها هم جوگیر نشم، هم چیزی باشه که علاقه دارم و هم به مدل اندامم بیاد و هم کاربردی باشه و ترجیحا بتونم چندجا استفاده کنم. 

بقیه وسایلم میشه گفت به لطف این تاپیک مینیمال شده

انشاللهمن تو این مدت خیلی وسایل خروجی دادم. کلی وسیله تو دیوار فروختم. ابزار همسرم و ظرف و ظروف و پل ...

الهی شکر که راضی هستی😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ولی ایکاش میشد متن اول تاپیک و ویرایش کرد هونامیک جون نوشته فعلا کسی پست نذاره ممکنه کاربر جدید که میاد سر این پست نذاره😂الان نزدیک ۴ هزار تا بازدید کننده داشتیم ولی عضو جدید بهمون اضافه نشده حتی پیام هم نذاشتن 🤕

یه نکته ای دلشادجان بگم برات اگر دوستداشتی اجراکن. وقتی پیاده میری وپولشوسیومیکنی به همسرت نگو بخاطر ...

چشم قربونت برم نکته خوبی بود اجراش میکنم ممنونم ازت 🥰🫶

مثبت اندیش😇

ولی ایکاش میشد متن اول تاپیک و ویرایش کرد هونامیک جون نوشته فعلا کسی پست نذاره ممکنه کاربر جدید که م ...

منم این فکرو کردم 😅نمیتونستم پیام بزارم 

گفتم نکنه ناراحت بشن

مثبت اندیش😇

میخواستم تا جمعه صبر کنم خروجی ها جمع بشه بعد گزارش بدم اما بخاطر اینکه تاپیک یکم جلو بره و بروز بشه تو هر پست خروجی هامو میذارم