انشالله
من تو این مدت خیلی وسایل خروجی دادم. کلی وسیله تو دیوار فروختم. ابزار همسرم و ظرف و ظروف و پلوپز و کتابام و پتو و اوووه خیلی زیاد وسیله رد کردم
الان اومدم خونه کوچیکتر، اگه اون وسایل رو خروجی نمیذاشتم معلوم نبود میخواستم کجا جاشون بدم. تازه من به حساب خودم موقع خرید جهیزیه مینیمالیست بودم!
درحال حاضر ظرف و ظروف کاملا مینیمال شده و تقریبا میشه گفت هیچ چیز اضافه ای ندارم
تو اتاق هنوز یه مقدار انباشتگی دارم که کم کم دارم رفعشون میکنم. حجم تشک های مهمان خیلی اذیتم میکنه و جاگیرترین وسیله برام همین تشک و پتوها هستن. دوستانی که میخوان جهیزیه بخرن حتما تشک و پتوی جمع و جور تهیه کنن مخصوصا اگه مستاجر هستین
تو بحث لباس هنوز جا داره مینیمال تر بشم... کنترل ورودی ها به شدت توصیه میشه. حتما قبل خرید لیست داشته باشین و بدونین دقیقا چی نیاز دارین که الکی کمدتون پر نشه و لباسا بی استفاده بمونن.
سعی کنین مد پایدار بخرین و جنس خوووب که سریع از قیافه نیفته و از مد نره
از چیزای ریزه میزه و خورده ریز که به نظرتون جای زیادی نمیگیرن غافل نشین. با خروجی گذاشتنشون هم فکرتون بازتر میشه هم کلی جا باز میشه که تصورش هم نمیکنید
من دیگه خورده ریز اضافی ندارم الان دیگه فقط چندتا چیزه که به نوبت باید خارج یا جایگزین بشن. مثلا یه جفت پشتی. یه قالیچه و یه بخاری و... تشک ها هم که گفتم باید جایگزین بشه
لباسا هم به مرور خارج میشن و سعی میکنم ورودی هام با فکر باشه، تو حراجی ها هم جوگیر نشم، هم چیزی باشه که علاقه دارم و هم به مدل اندامم بیاد و هم کاربردی باشه و ترجیحا بتونم چندجا استفاده کنم.
بقیه وسایلم میشه گفت به لطف این تاپیک مینیمال شده