2777
2789

داشته باشم 

بگم اینو‌ که من شبا نمی‌خوابم بیدارم یا ۹ و ۱۰ صبح یا ۱ و ۲ ظهر بعد که بخوابم باز ۴ تا ۵ ساعت می‌خوابم بیشتر نمیتونم و من کلا دو وعده میخورم اینقدر معدم خالی میمونه تهوع میگیرم یا اسید معده م زیاد میشه حالم بد میشه 

ولی اگر مامانم غذا درست بکنه میخورم نکنه حوصله ندارم الان تهوع داشتم اومدم شیر کاکائو یه نون تست خوردم حالم بد شد چیکار کنم بتونم برای خودم کاری بکنم فقط دوست دارم بخوابم ولی امان که خوابم نمی‌بره

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبونه یکی از مهمترین و لذت بخش ترین وعده های منه

حوصله داری برای خودت آشپزی کنی و آماده کنی؟

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
صبحانه اهمیت دوممدل خوابت رو درست کن این واسه سلامتی خوب نیستمخصوصا که جوونی

هر کاری میکنم نمیشه 

قرص میخورم نمی‌خوابم خسته میکنم هیچکدوم 

باید خودتو عادت بدی اولاش سخته

جوری که من الان با اینکه تعطیله امروز و میتونستم تا ۱۰ بخوابم

الان بلند شدم صبحونه اماده کردم میخورم و دوباره میخوابم 😂 

پیج آشپزی من 
باید خودتو عادت بدی اولاش سختهجوری که من الان با اینکه تعطیله امروز و میتونستم تا ۱۰ بخوابمالان بلند ...

میتونی چند مدل صبحانه بگی خوشمزه 

برو دکتر قهوه اینا که نمیخوری؟این واقعا مهمهالان چند سالته دانشگاه کار هیچی نداری؟!

به قهوه الژی دارم 

دانشگاه لیسانس ۲۶ 

کارم تو خونس 

به قهوه الژی دارم دانشگاه لیسانس ۲۶ کارم تو خونس

درهرحال اگه طی روز کمتر بخوابی کم کم میشه شب خوابید

شب نخوابیدن آسیب میزنه بهت

اونقدر عاقل هستی که بفهمی نمیتونم نیست باید بتونی 

حالا به هر راه حل 

گوشی کار نکنی شب یا هرچی