2777
2789
عنوان

خدایا یکی از بدترین عذاب ها چشم انتظاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 103 پست

این حس ها رو همشو منم دارم 

قربون خدا برم میره بچه رو به بعضیایی میده که میرن سقط میکنن یا میزارن بیمارستان و ......

ولی به امثال ما که بچه رو میزاریم‌رو چشامون نمیده 

من‌که دیگه دارم‌دق میکنم قلبم درد میکنه 😔

ای که دستت میرسد کاری بکن...
پیاده روی چه تاثیری داره عزیزم ..منم میخوام انشالله

پیاده روی تند جوریکه عضلات شکم درگیر بشه

و حتی کم کردن یک کیلو وزن تاثیر زیادی رو شانس بارداری داره

یکی از اقواممون هفت سال بود باردار نمیشد.ولی ی مدت شدید پیاده روی کرد و الحمدلله چند ماه  بعد باردار شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به‌جای اینکه اینور اونور بری خرج کنی حتما یک سر برو موسسه ابن‌سینا. یکی از اقوام بعد از ۱۰سال دوندگی ...

اونجا هم رفتیم پزشک اونجا هم دارو داد

هر دوره دارو مصرفش سه ماهه هست و این سه ماه سه ماه هاست که داره جون و عمرمو میگیره 

هر راهی بگی رفتیم 

پیاده روی تند جوریکه عضلات شکم درگیر بشهو حتی کم کردن یک کیلو وزن تاثیر زیادی رو شانس بارداری دارهیک ...

من وزنم رو پایین آوردم و الان تو بهترین حالت خودم هستم

ولی متاسفانه مشکل باروری از همسرمه 

انشالله به زودی دامنت سبز بشه گلم

گلم میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ برات دعا میکنم لایک کن بفهمم زدی❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

این حس ها رو همشو منم دارم قربون خدا برم میره بچه رو به بعضیایی میده که میرن سقط میکنن یا میزارن بیم ...

الان چند شبه نتونستم بخوابم

همش فکر و خیال تا خود صبح

هر نشونه و علامتی تو بدن آدمو به مرز جنون میبره 

اینکه الان این علائم بارداریه یا پریود 

وای اون لحظه ای که پریود میشی انگار دنیا برای آدم تموم میشه 

ولی باز فرداش از خواب بیدار میشی بازم شروع میکنی به التماس به خدا بازم دارو بازم خوراکی هایی که میگن مفیده و بازم تکرار تکرار تکرار

الان چند شبه نتونستم بخوابمهمش فکر و خیال تا خود صبحهر نشونه و علامتی تو بدن آدمو به مرز جنون میبره ...

دقیقا 

همه اینا رو انگار خودم دارم میگم 

اما چه میشه کرد 

چقدر التماس چقدر خواهش 

من‌یکی که دیگه خسته شدم 

بلاتکلیفم نمیدونم چیکار کنم 

ای که دستت میرسد کاری بکن...