2777
2789
عنوان

دلم صبحونه تازه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 74 پست
من در مقابل ضایع شدن حق حلیم نمیتونم سکوت کنم

چطور میشه با نمک خوردش😐 

همیشه می‌خوام امتحان کنم فراموش میکنم 

آخه مگه میشه بدون شکر دارچین و روغن محلی خوردش😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چطور میشه با نمک خوردش😐 همیشه می‌خوام امتحان کنم فراموش میکنم آخه مگه میشه بدون شکر دارچین و روغن م ...

من یادم میفته تست کنم دلم نمیاد 

میگم ادد همون ی قاشق سر پل صراط یقه مو میگیره بخاطر حیف و میل کردنش😂😂😂😂😂

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور میشه با نمک خوردش😐 همیشه می‌خوام امتحان کنم فراموش میکنم آخه مگه میشه بدون شکر دارچین و روغن م ...

حالا من برعکس تو میگم چجورییییب میشه حلیم با شکر خورد اخه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نونوایی سرکوچمون هر صبح میپزه طرفدار داره سمبوسه هاش

چی تو سمبوسه هاش می‌ریزه که صبحم میشه خورد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا من برعکس تو میگم چجورییییب میشه حلیم با شکر خورد اخه

تو یبار بخاطر من امتحان کن🤣

اگه بدت اومد بیا اینجا فحش بده....

ولی نمک واقعا نمیشه😐🦦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من هوس سرشیر کردم

وای آفرین 

الان گفتی منم دلم خواست🤭

استارتر یه کار دیگم میتونی بکنی 

اگه قرمه سبزی دارین ،قرمه سبزیم برا صبحونه عالی میشه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو یبار بخاطر من امتحان کن🤣اگه بدت اومد بیا اینجا فحش بده....ولی نمک واقعا نمیشه😐🦦

امتحان کردم واقعا بدم اومد 

کلا یه چیز مزاجیه فک کنم 

واقعا واقعا بدم اومد جدی میگم 😄😄😄 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو یبار بخاطر من امتحان کن🤣اگه بدت اومد بیا اینجا فحش بده....ولی نمک واقعا نمیشه😐🦦

من اصلا غذای شیرین دوست ندارم

حلیم همین طوری می خورم  ، تمام اعضای خانواده شکر خالی می کنند رو حلیم 

ولی من متنفرم 

وای آفرین الان گفتی منم دلم خواست🤭

ای بابا شما رو هم هوایی کردم   

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!