2777
2789
عنوان

خانما بچم 😭😭😭

1 بازدید | 16 پست

ساعت دوازده شب به شدت بالا اورد صبحش براش واکسن زده بودیم هفت ماهشه بعد به شدت بالا اورد منم ترسیدم 🥲 هیچی ندادمش همش بس قراری میکرد تبش هم چک میکرد نداشت اسهالم نداره حالا از ساعت دوازده شب تا الان سه بار شیرش دادم هر سه بار بالا اورده و اصلا تو معدش نگه نداشته😭😭😭  اولین استفراغش پنیری بود ولی این دوتای آخری شیر خالی من دیگه گذاشتم معدش حدود یک ساعت استراحت کرد دوباره شیرش دادم تو حجم کم الان ربع ساعت گذشته هنوز بالا نیورده می‌خوام ببرم بیمارستان به نظرتون چی شده بچم 😭😭😭

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
ممکنه ویروس سرماخوردگی گرفته باشه.

خدا مرگم بده پس چرا علائم دیگه ای نداره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خوب بود شاد و شنگول خوابید اینجوری شد 😭😭😭😭😭تب نداره اسهال نداره بی حال هم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا چیز مهمی نیست، ببرش دکتر خوب میشه نگران نباش ✨🌱

بچه ها تا بزرگ شن کلی از این چالشا دارن برای پدر و مادر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
۷میشه خواهش کنم ببری بچتو دکتر شخصی . ن بیمارستان .دکترای بیمارستان بدرد لا جرز دیوار نمیخورن

اره به خدا خودمم به خاطر همین دو دولم آخه پنجشنبه هم هیچ دکتری نمیشینه تو شهر ما 😭😭😭😭😭😭😭 بیمارستان که اصلا هیچی فقط الکی بچه رو اذیت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۷میشه خواهش کنم ببری بچتو دکتر شخصی . ن بیمارستان .دکترای بیمارستان بدرد لا جرز دیوار نمیخورن

دقیقا منم خواستم همینو بگم

خیلی سخت است به کسی که آتش گرفته است توضیح بدهی که نباید بدود :)))) همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدون آن ها زندگی کنیم:)))
خدا مرگم بده پس چرا علائم دیگه ای نداره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خوب بود شاد و شنگول خوابید اینجور ...

عوارض واکسنه نگران نباش ..بچه منم واکسن ۶ماهگیش شبش خیلی حالش بد شد بالا میاورد یکسره تا صب حالش بد بود...

حجم کم شیر بده که بالا نیاره

حجم زیاد بدی نمیتونه تحمل کنه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عوارض واکسنه نگران نباش ..بچه منم واکسن ۶ماهگیش شبش خیلی حالش بد شد بالا میاورد یکسره تا صب حالش بد ...

باشه عزیزم مرسی میگم بچم تب نداره سرفه نداره حتی بی قراری هم نمی‌کرد تا دوازده شب طبق معمول ساعت هشت شب خوابید دوازده شب یهویی اورد بالا فکر کنم همین عوارض واکسنش بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حجم کم شیر بده که بالا نیارهحجم زیاد بدی نمیتونه تحمل کنه

به خدا همه کاری کردم حجم کم هم میدادم میورد بالا ولی الان نیم ساعتی میشه حدود ۳۰ تا شیر خورده هنوز بالا نیورده نشستم بالا سرش منتظر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه عزیزم مرسی میگم بچم تب نداره سرفه نداره حتی بی قراری هم نمی‌کرد تا دوازده شب طبق معمول ساعت هشت ...

بچم تبم داشت بالا میاورد قوربونش بشم باهاش دعوا میکردم چرا اینجوری شدی ..واای یادم میاد حالم بد میشه ...بچم خیلی مظلومه پدرش خیلی بد اخلاقی میکنه باهاش البته الانو میگم ۸سالشه 😓

اره به خدا خودمم به خاطر همین دو دولم آخه پنجشنبه هم هیچ دکتری نمیشینه تو شهر ما 😭😭😭😭😭😭😭 بیما ...

دودل نباش ، ببرش دکتر درست درمون .  ببر اصلا دکتر شبانه روزی ، تو منطقه ما دکترای شبانه روزی خیلی خوبن .   فقط بیمارستان نبر . سگ صاحابش نمیشناسه تو بیمارستان