2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم😩. 

.............. خیلی نوشتم اما پاک کردم. خداکمکت کنه. حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام نگاهی به ندگیتون بندازه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
بستگی داره ب شرایطت ..اگ از نظر مالی تامین نمیکنه و یا اخلاق تندی داره ک عصبی میشی همیشه البته...

ن اخلاقش عالیه پدر خوبیه برای بچه هاش منم هروقت مریض بودم یا دوره حاملگیم همش کمکم بوده اصلا خسیس نیست همیشه حرفمو گوش میده بگم تا قله قاف برو میره  فقط مشکل خیانتاشه نمیدونم چرا

ن اخلاقش عالیه پدر خوبیه برای بچه هاش منم هروقت مریض بودم یا دوره حاملگیم همش کمکم بوده اصلا خسیس نی ...

ولش کن این آدم مریضه..تو نمیتونی درستش کنی فقط خدا درستش میکنه...ب موقع کلش بدجور میخوره ب سنگ...تو حرص نخور...

از کسایی ک علم مشاوره و.... ندارن میپرسی ؟ 

اولا شما ک اوضاعت رو میدونستی نباید بچه میاوردی 

دوم . اینکه قرار نیست شما خودت رو قربونی بچه هات کنی  ، ایاهمسرت بخاطر شما و بچه هاتون تونست خیانت نکنه ؟

بچه ها بزرگ میشن میرن سر زندگیشون  این شما میمونی وتحمل هزار تا حقارت . خودتو نجات . بچه ها رو ب دندون بگیر  یا بچه ها رو بده همسرت برو پی زندگیت ولی جوری رفتار نکن رو بچه اتون تاثیر بذاره . 

از کسایی ک علم مشاوره و.... ندارن میپرسی ؟ اولا شما ک اوضاعت رو میدونستی نباید بچه میاوردی دوم . این ...

بخداااااا که نمیخواستمممممم هزار بار خودمو فوش میدم ک چرا سخت جلوگیری نکردم یا سقط نکردم آخه بچه اولم خیلی سخت باردار شدم با چند بار دکتر رفتن نمیدونم چرا خدا سرلج بامن گرفته

بخداااااا که نمیخواستمممممم هزار بار خودمو فوش میدم ک چرا سخت جلوگیری نکردم یا سقط نکردم آخه بچه اول ...

سر لج نگرفته . بدبختیاتو سر خدا ننداز  ببینم تو برا بچه هات بد میخوای ؟ نه پس خداچطور برا بنده اش بد بخواد ؟ 

میخوای طلاق بگیری بگیر . ب تعداد بچه چیکار داری ؟ 

ب نظرم بگی شوهرم دوس دارم بهتره تا اینکه بگی بخاطر بچه و ....موندم  

دوماهشه

الهی بمیری براش گوربونش بشه باباش جگر گوشه خودتونه بمون ...بزاربزرگ بشه ...حداقل تا ۳سالگیش صبر کن ...فقط از خدا کمک بخواه...گریه هم نکن اصلا خدا اصلا دوست نداره باور کن توفقط دعا کن همیشه تا سر ب راه بشه همین بقیش با خدا...