2777
2789
عنوان

داداشم به دخترم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 134 پست
تو گوه خوردی ک من مشروب میخورم دوهزاری معلومه درست تربیتت نکردن پدر مادرت چهارتا دمپایی تو دهنت می ...

ببین دختری که توفکر شکایت ازپدرومادرشه که بعدش بخواد بره خونه مجردی رانمیدونم اصلا به چشم ادم درست حسابی بهش نگاه کنم گفتم اصلا ارزش نداری که بخوام انگشتمو حرکت بدم وچیزی برات تایپ کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطور داشتن باهم بحث میکردن دخترم داشت بهش میگفت اصلا معلوم نیست چته اومدی یه چیزیت بود دخترم بی ا ...

عزیزم راه حل رو بهت میگم :

۱- روی تربیت بچه هات بیشتر کار کن . هم بفهمند حدشون چقدره و وقتی کسی حال و حوصله نداره بهش آویزون نشن و کل کل نکنن باهاش . همچنین شعور درست حرف زدن با بزرگتر داشته باشن 

۲- توقعاتت رو از بقیه بیار پایین 

۳- اگه تاپیک واقعا واقعیه و سر کار نیستیم حتما برو تراپی . و ریشه یابی کن این حد از حق به جانب بودن رو

اصلا مشکل داداشش نیست ایشون مشکل روحی روانی دارن ب بچشم رسونده خانوادگی ی دکتر برین

اوسکوله‌ باوا من بودم میزدم ت دهنش ب جا مادرش تربیتشم میکردم دو روز‌دیگ میره ت جامعه همه ک‌حوصله ندارن 

ببین جنس مونثی که مشروب بخوره و حرفا و حرکاتش دست خودش نباشه حتی هنگام برخورد باپدرو مادرش . حق ندار ...

استارتر لطفا انتقاد پذیر باش 

منطقی فکر کن 

به ایشونم دعوا نکن اگه از جای دیگه دلخوری

ببین دختری که توفکر شکایت ازپدرومادرشه که بعدش بخواد بره خونه مجردی رانمیدونم اصلا به چشم ادم درست ح ...

اها اونوقت شما بودی ببینی توی خونه ی پدرمادرش چی کشیده که دنبال شکایت و رفتن از خونست؟

دیگه تروخدا تویی که از ی حرف ساده اینجوری بهت برمیخوره و میای با بقیه درمیون میزاری و از طرفی ام بی احترامی تلقی میکنی تازه توقع عذرخواهی ام داری حرف از حساسیت و مشکل داشتن نزن.

ببین دختری که توفکر شکایت ازپدرومادرشه که بعدش بخواد بره خونه مجردی رانمیدونم اصلا به چشم ادم درست ح ...

بهتره از توام  با دعا شوهر کردی بعد شوهرت بخاطر خاهرش خونه نیاد بهت محل سگ نذاره    من هرجور ک دلم میخاد زندگی میکنم تا اون ماتحتت تا ته بسوزه  جزغاله بشه    

واس هرکی اندازه خودش ارزش قائل باش زیاده روی نکن

مقصردخترته حالاازداداشتم ناراحت بودی میگفتی

ولی پیش دخترت این رفتاارونشون نده ازخودت فرداحرمت خودتو نگه نمیداره هیچ ترم واست خوردنمیکنه

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

چه توقعات دارید!! 

اونم انسانه نمیشه همیشه یه رفتاری داشته باشه و خوب باشه عصبی بوده حال نداشته بچتون رو مخش رفته میتونستی بگی که از داییشون‌ دور شن و رو سر و کولش نپرن تا عصبانیتشو بروز نده 

دختر عزیزتونم‌ بچه نیست و نوجوانه!دو تا حرف پیشش بزنید پررو میشه جلوتون همیشه به برادرتون بی احترامی میکنه چیز خاصی هم نبوده ب دل نگیر و از دخترتم دلجویی کن بهش بگو که داییش عصبی بوده و حالش خوب نبوده 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
اوسکوله‌ باوا من بودم میزدم ت دهنش ب جا مادرش تربیتشم میکردم دو روز‌دیگ میره ت جامعه همه ک‌حوصله ندا ...

والا ی جوری تو جامعه  شلوارشو میکشن رو سرش ک نتونه دیگه از سرشو از شلوار بکشه بیرون  

استارتر لطفا انتقاد پذیر باش منطقی فکر کن به ایشونم دعوا نکن اگه از جای دیگه دلخوری

من اومدم اینجا دردودل این موضوع چیزکوچیکی برام نبوده که به خاطرش تا این موقع  بیدارهستم ودارم خودخوری میکنم یه ادم اگه درصدی هم وجدان داشته باشه جطور باید بیاد به خودش اجازه بده همه جورتوهینی کنه. اینجاهمه ازنن انتقاد کردم ولی شما بگین من کدومشو با بی احترامی جواب دادم . حالت برین نظرات وحرفهای این فرد رو هم بخونید

بهتره از توام با دعا شوهر کردی بعد شوهرت بخاطر خاهرش خونه نیاد بهت محل سگ نذاره من هرجور ک دلم م ...

بحث نکن باهاش 

ما هم بیخود کامنت گذاشتیم 

اسی رسما مشکل روحی روانی شدید داره و اینو داره به بچه هاشم منتقل می‌کنه . کاش قبل بچه دار شدن از همه آدما یه تست سلامت روان می‌گرفتن

من اومدم اینجا دردودل این موضوع چیزکوچیکی برام نبوده که به خاطرش تا این موقع بیدارهستم ودارم خودخور ...

بنده خدا راست گفته تقصیر از شماست حرف حقو بت میگن داد وبیداد میکنی