2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بهش بگه حالا؟

محترمانه تمومش کنه 

اگ واقعا فکر میکنه نمیتونه زندگی بکنه چون ی عمر زندگی یکی دو روز ک نیست الان تموم کنن بهتره تا فردا با بچه و....

الان تبعاتش کمتره 

بهش بگه ما ب درد هم‌نمیخوریم و تمام

آقا هستم
اگه عقد نکردن تا جدی نشده بگید...هم خودتون نجات پیدا میکنید هم اون بنده خدااینکار واقعااا خدارو خوش ...

اوه اوه لازم صد پس ی کاری بکنه 

حالا چجوری بدبخت ب پسره بگه ک من نمیخوام و دوستت ندارم😑😐💔؟

محترمانه تمومش کنه اگ واقعا فکر میکنه نمیتونه زندگی بکنه چون ی عمر زندگی یکی دو روز ک نیست الان تموم ...

مشکل اینجاست این ۲ تا با هم فامیلن ی عمری باید چش تو چش هم باشن و همو ببینن 🥲

اوه اوه لازم صد پس ی کاری بکنه حالا چجوری بدبخت ب پسره بگه ک من نمیخوام و دوستت ندارم😑😐💔؟

به مستقیم ترین حالت ممکن!!!!

بخواید کمی با ناز بگید و یا غیرمستقیم بگید ممکنه سو تفاهم و سو برداشت بوجود بیاره و کارو بدتر کنه کاری که خیلی خانما میکنن...

ولی واقعا ناراحت میشم و تعجب میکنم چجوری اینقدر با اون پسر بنده خدا جلو رفتید و به خودتون اجازه دادید تازه یادتون اومد؟؟؟

خواهش میکنم اگه کمی زندگیتون مهمه و انسانیت دارید و میخواید سر خودتون این بلا نیاد زودتر تمومش کنید...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

مشکل اینجاست این ۲ تا با هم فامیلن ی عمری باید چش تو چش هم باشن و همو ببینن 🥲

مشکلی نیست من دخترعمو پسر عمو دیدم بعد ۲۰ سال زندگی مشترک طلاق گرفتن.

ولی اگ واقعا فکر میکنه اقارو دوست نداره بهش ظلم نکنه 

گناه داره پسر مردم 

آقا هستم
توصیه هاتونو بهش میگم🥲💙

موفق باشید انشالله که اتفاق بدی نیوفته

در تعجبم توی این دوره که پسرا بزور خواستگاری میکنن و جلو میرن چجوری همچین اتفاقی افتاده...

انشالله که هرچیه خیر باشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی