2777
2789
خیلی علاقه داره می‌خوام بهش بگم اینستاتو حذف کن

بگی!!!!

بابا بگیر حذفش کن 

هرروزم کنترل کن نصب نکنه

مواظب باش ممکنه نرم افزارشو حذف کنی بعد پسرت از طریق وب بره اینستا

مرور گرشم چک کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم گوشی مامانو میاری اینو گفت

ده سالگی قشنگ تحت تاثیر فیلم دوستاش و حتی خانواده قرار میگیره،شاید منظورش این بود که داری تو گوشیه مامانتون بی اجازه نگاه میکنی ،و با توجه به شنیده هاش اینجوری گفته،خلاصه اینکه دختر من با یه دختری دوست بود کلا الگو میگرفت حرفای زشت و بی ادبی، خدارو شکر رفتن از ساختمونمون،ولی باید با مشاور صحبت کنی همه چیز از این سن شروع میشه،مثلا من با دخترم کل کل میکردم مشاور گفت بدترین کار یا محدودش کرده بودم،الان دخترم واقعا میتونه درست و غلط تا حدی تشخیص بده

خوب یعنی چی اصن☹️

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اتفاقا باید به روش میاوردی و گوشزد میکردی حرفش اصلا جالب نبوده و نباید هر چی شنید تکرار کنه

آخه وقتی چیزی رو به روش میارم حس میکنم پرو میشه به خاطر همین سکوت کردم

🍎🍏🍒/🍷🍷منم و........

بچه ۱۰ ساله چرا باید پوشک های نوزادیش هنوز مونده باشه؟😐

خودم یکی از صفرشو نگداشتم دلیلشم نمیدونم ولی الان با این تاپیک فهمیدم کار خوبی کردم😁

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خیلی علاقه داره می‌خوام بهش بگم اینستاتو حذف کن

اسی مگه شوهرته بگی بهش پاک کنه 

خودت گوشی رو بگیر پاک کن دیگه قاطع باش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خودم یکی از صفرشو نگداشتم دلیلشم نمیدونم ولی الان با این تاپیک فهمیدم کار خوبی کردم😁

منم یه بسته دارم سالم موندن 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

اره حس میکنم خیلی بهش بها دادم

تا دیر نشده کنترلش کن 

این دوست داشتن نیست

داری بهش ضرر میزنی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭