2777
2789
عنوان

هوس بربری تازه کردم با املت نصف شبی🤣🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اره😂😋

بربری داغ باشه شکلات روش آب شه

کنارشم یه چایی داغ تلخ داشته باشی بخوری روش شیرینیو ببره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه جوجه نرم با برنج‌ ایرانی کره هم بریزی روششششدوغ نعنایی زيتون جووووونمن اینو میخااااام

از تو سیخ جوجه رو که در میاری چربی روش بگه "جیز"

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
املتو شما چطور درست میکنید؟پیاز میزنید؟بعد مزش خوب میشه؟من از پیاز بدم میاد مگه اینکه رنده بشه

خیلی وقته گوجه و رب گوجه استفاده نمیکنم ولی قبلا گوجه ها رو رنده میکردم میزاشتم میپخت با فلفل تند کره طبیعی اضافه میکردم تخم مرغ رو میزدم تامام 

کلا طرفدار زیاد داشت این املتم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بربری داغ باشه شکلات روش آب شهکنارشم یه چایی داغ تلخ داشته باشی بخوری روش شیرینیو ببره

لعنتی یه جوری تصور زدی که قشنگ تصویرزدم😂

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

وای من از تخم مرغ بدم‌اومده لب نزدم ۶ماهه

چرا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیلی وقته گوجه و رب گوجه استفاده نمیکنم ولی قبلا گوجه ها رو رنده میکردم میزاشتم میپخت با فلفل تند کر ...

منم اینجوری درست میکنم اتفاقا

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈