2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا اینجوری میپسندن خب

تنها دلیلی که یسریا این نوع اختلاف سنی رو میپسندن اینه که عقیدشون اینه که مرد با این سن و سال پخته و فهمیده هست .

داماد شما همین یه معیارم نداره دیگه چیشو باید دوست داشت؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اینکه اون خانوم خیلی پیام میده و زنگ میزنه و ایمیل میده حتی به نظرتون نمیتونه علتش باشه؟

نه اون هی زنگ بزنه دلیلی نداره کسی که نامزد داره جوابشو بده بنظرم هنوز فکرش درگیر قبلیه

تنها دلیلی که یسریا این نوع اختلاف سنی رو میپسندن اینه که عقیدشون اینه که مرد با این سن و سال پخته و ...

یه معیارشم اینه ک افراد گرایش‌های متفاوتی دارن و سن صرفا ی عدده. این آقا هم خیلی خوشتیپ و خپش قیافه هستن و مورد پسند واقع شدن. حالا درسته بی تعهد و بی مسئولیته ولی دیگه نمیشه بهش گفت پیر

منم مچ شوهر اولم رو سر همین موضوع گرفتم

این آقا به اون خانوم عادت کرده و عادت به هروئين  رو میشه ترک کرد ولی این عادت رو نه

بعد یه قرارم حتمن میرفتن خوشگذرونی خواهرت سنی نداره نجاتش بدید من به شوهر اولم فرصت دادم ولی ادم نشد

نه اون هی زنگ بزنه دلیلی نداره کسی که نامزد داره جوابشو بده بنظرم هنوز فکرش درگیر قبلیه

اولش انگار نوشته دیگه ول کن من زن گرفتم چرا انقد زنگ میزنی پیام میدی… بعد آخرش دیگه باهم صمیمی صحبت کردن

بهش گفتم عقد نکنه…قبل عقدم دید پیاماشو ولی گوش نکرد

خواهرتون تو سنیه که نیازهای عاطفیش اجازه درست فکر کردن رو بهش نمیده شما بزرگترا مراقبش باشید  حداقل فعلا عروسی نکنن تا تکلیفشون مشخص بشه

اولش انگار نوشته دیگه ول کن من زن گرفتم چرا انقد زنگ میزنی پیام میدی… بعد آخرش دیگه باهم صمیمی صحبت ...

وقتی نامزد داره حتی نباید جواب نفر قبلیو بده دیگه اینکه ول کن نوشته چیه همون جواب نمیداد نشون میداد زن داره