2777
2789
عنوان

شماهم مثل خواهر منیین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 23 پست
دوساله وضعیت همینه .... امشب دیگه با پدرم صحبت کردم سپردم بهش گفتم پیگیری کن من دیگه عقلم قد نمی‌ده ...

بهترین کار رو کردی بسپار به پدرت بلاخره اون مرده و ذات مردا رو می شناسه بعدش هم پای دختر خودش وسطه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کار رو کردی بسپار به پدرت بلاخره اون مرده و ذات مردا رو می شناسه بعدش هم پای دختر خودش وسطه

ولی باز استرس دارم 

وضعیت اینقدر پیچیده هست با پدرم هم صحبت کردم کلا رفت تو شک ؛ کلی تردید براش پیش اومد 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

خب این وسطا اتفاقی نیفتاده بی خبر باشی ازش؟

نمیدونم واقعا همه چی عجیبه ... همهههه چی

احساس میکنم هیچی سر جاش نیست 

به شدت سردرگمم

چیکار کنم از این حالت در بیام

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

نمیدونم واقعا همه چی عجیبه ... همهههه چیاحساس میکنم هیچی سر جاش نیست به شدت سردرگممچیکار کنم از این ...

بنظرم با خودش حرف زدنم کاری از پیش نمیبره از اطرافیان بپرس ببین میتونن کمک کنن یا بفهمن چیشده اینجوری میکنه یجور که خودش نفهمه 

بنظرم با خودش حرف زدنم کاری از پیش نمیبره از اطرافیان بپرس ببین میتونن کمک کنن یا بفهمن چیشده اینجور ...

جوری خاصی نمیکنه عزیزم 

نمیدونم مهربونه یا زبونباز 

سو استفاده گره یا نابلده

زرنگه یا ساده 

عاشقه یا تیغ زن 

اینقدر همه چی عجیبه نمیتونم تشخیص بدم 

یعنی رفتاراش غیر قابل پیش بینیه؟

نه ؛ 

ببین یعنی رفتارهاش یه طوریه آدم نه دلش میاد بگه بده نه عقلش می‌ذاره بگه خوبه 

مثلا به زبون میگه پدر مادرت خیلییییییی هوامونو داشتن هی جلوی من فکر می‌کنه چطور براشون جبران کنه هی جلوشون هم راست میشه 

ولی در رفتار وقتی پدرم بهم چندروز پیش گفت پول دارید قرض بدید به من ؟ به همسرم گفت گفت به کس دیگه بدهی دارم 

اونم پدر من که همیشه دستمون رو گرفته همیشه .