2777
2789
عنوان

چرا نصف شب برا آبریزش بینی میاین اورژانس‌ آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 71 پست
چه حالی داشته نصفه شب راه بیوفته بیاد

من یک شب بچم تب کرده بود شدید بردمش کلینیک شبانه روزی سه نصف شب اینقدررر شلوغ بود همه بچه هاشونو آورده بودن حالا خدایی هیچ کدوم بد حال نبودن بچه ها می‌دویدند بازی میکردن

ماهی خانوممم  
از طرز حرف زدنت مشخضه پشت گوشی داری مردمو میزنی دیگ رو در رو میخوای چ کنی.بیمارستان دولتی اورژانسش د ...

من اینو به چشم دیدم سر زردی پسرم بیمارستان بودم طرف از روستا بچه آورده بود چند تا سوال پرسید دکتر چنان دادی زد سرش گفت زمانی که برای هوس خودتون بچه میارین به فکر این روزا بودین برو بمبیر حالا دکتر آشنا بود همکار خواهرم بود ما رفت و آمد خانوادگی داریم نمیدونم چرا اینجوری شده بود فشار کاری تو اورژانس خیلی زیاده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب زیاد بخور دوستت شفاف میشه

😂😂😂😂وای خدا نمیدونم چرا آنقدر ازین اشتباه خنده ام گرفت فکر کن تو آب بخوری دوستت تو خونه اش نشسته یه دفعه شفاف شه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
عزیز شماهم سخت میگیری یک ماه پیش حالم خوب نبود لرز داشتم سرفه شدید انقد حالم بد بود شوهرم سریع آوردم ...

بله عزیزم ما هم بیمار بدحال رو تشخیص میدیم قطعا 

اگر عنوان رو بخونین کلا در مورد موضوع دیگه ای صحبت میکردم نه تب و لرز ! 

اره ماه سوم کم میشه ماه چهارم و پنجم ریشه کن گهواره هم خوبه اما عادت می‌کنه دلشو حوله گرم بزار ببین ...

الهی خدا خیرت بده دلم امید انداختی 

من میگم داره ولی سونو داد دکترا میگن نه نداره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
عمیق شدن خواب خودش به ۲۰_۳۰دقیقه زمان نیاز داره وقتی هر ۵ دقیقه بیدار میشه خب خوابش هم عمیق نمیشه ول ...

خسته نباشید خانم دکتر عزیز

یه سوال دارم 

بهترین دارو برا گرید ۳ چی هست در کنار ورزش و اصلاح غذایی

من مشکل زیاد دارم💔💔ولی هیچکدومش واسە کسی مهم نیسمنە دختر مجرد آرزومە مامان بابام بگن مریضیت چیە بر ...

چقدر مثله همیم 

منم برای پدر و مادرم اصلا مهم نیستم 

بابام که بهم میگه تو اضافی بودی از اول 

چون وقتی فهمیدند مادرم سر من بارداره خیلی تلاش کردند سقط بشم اما انگاری خدا نمی‌خواست 

از طرفیم دلم میخواد برم سر کار که پدر کمتر منو تو خونه ببینه اما داداشم اجازه نمیده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
من اینو به چشم دیدم سر زردی پسرم بیمارستان بودم طرف از روستا بچه آورده بود چند تا سوال پرسید دکتر چن ...

از بی عرضگی رییس بیمارستان هست ک کادر درمانش کمه این وسط مریض بدبخت با حال خراب باید از اینا هم حرف بشنوه.س هفته پیش مسموم شدم رفتیم اورژانس دکتر نبود یکی اومد ی چی نوشت پرستار میخواس آمپول بزنه چنان دادی سرم زد برو رو تخت بخواب لرزشم بیشتر شد حتی پنبه نزاشت از لجش.انگار دست من بوده مسموم شم.همشون همینجور طلب دارن از مردم

چقدر مثله همیم منم برای پدر و مادرم اصلا مهم نیستم بابام که بهم میگه تو اضافی بودی از اول چون وقتی ف ...

چند سالتە؟؟

درس بخون عزیزم کە نجات پیدا کنی از اون خونە

دستت توجیب خودت باشە آدم دیگەای ازت حساب میبرن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
شیفت شب مگه از چ ساعتی میان؟ از صبح نیستن که

خواهرم 8میره فک کنم تا 8صبح مریض ها رو ویزیت میکنه میاد خونه 

بچه هاش هم دو قلو خونه مامانم می‌مونن صبح عین برج زهر مار میاد یه دور با همه دعوا میکنه گریه میکنه  بعد بیدار میشه حالش خوبه 🤣🤣

از بی عرضگی رییس بیمارستان هست ک کادر درمانش کمه این وسط مریض بدبخت با حال خراب باید از اینا هم حرف ...

نه عزیزم از بی عرضگی رییس بیمارستان نیست 

بهترین همکارای پرستار من سال گذشته کلا استعفا دادن یه عده شون لباس فروشی زدن 

یکی مهدکودک 

یکی اسنپ کار میکنه

میدونین چرا ؟

چون حقوق ۱۲_۱۳تومن 

با ۱۰ شب بیخوابی  درماه

و اضافه کار ساعتی ۲۰ تومن 

و مردمی که همیشه طلبکار و به خون مردم تشنه ن 

کفاف زندگی و اعصابشونو نمیده !

خیلی سادست

خسته نباشید خانم دکتر عزیزیه سوال دارم بهترین دارو برا گرید ۳ چی هست در کنار ورزش و اصلاح غذایی

لیورگل کمک کننده هست ولی در کل به امید دارو نباشید برای کبد چرب مهمترینش همون ورزشه

نه عزیزم از بی عرضگی رییس بیمارستان نیست بهترین همکارای پرستار من سال گذشته کلا استعفا دادن یه عده ش ...

خب اونا الان ب شماها حقوق نمیدن حقتون رو میخورن ما مقصریم ب نظرت؟عرضه نگهداری افراد تحصیل کرده رو ندارن حقشون خورده میشه مردم چ کنن؟نرن بیمارستان توی خونشون بمیرن راضی میشین؟اون ک میاد بیمارستان مجبور شده هیچ کس دوس ندارع مریض بشه چرا درک نمیکنین؟