2777
2789
عنوان

شوهرم میدونه من برا خوابیدن بهش عادت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 23 پست
پس عزت نفسم چی غرورم چی بزارم ازم سواری بگیره

هیچی نمیشه هیچیییی خیلیم خوب میشه

جات و جدا نکنننننننن پیشش بخواب ناراحتیت و بهش بگو ولی جدا نکن جای خوابت

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم... معلومه که باید پیشش خوابت ببره.... اصلا مزخرف گفته ... به حرفش گوش نکن... جاتو از شوهرت جدا نکن، مخصوصا وقتی راحت میخوابی.

چون با هم حرفتون شده، از قصد اذیتت میکنه. به دل نگیر.

من شوهرم باهام قهر بود، آشغالا رو نمیبرد بیرون، میدونست حساسم!  یبار تو هم همون ناراحتی و قهر گفتم چرا آشغالا رو نمیبری؟ گفت من نمیتونم آشغالایی که تو تولید میکنی ببرم. آخه خودش تا شب سرکاره و ظهر هم خونه نیست. 

منم ناراحت شدم ، همونجا گفتم پس منم دلیلی نمی بینم، لباسای تو رو بشورم و اتو کنم. 

از فرداش دست از لج بازی برداشت

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اگه شوهرم اینو‌ بگه روزگارشو سیاه‌‌میکنممم

مثلا چی بهش میگی😐😂کنجکاو شدم

What is meant for you will stay                           چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره💖💅🏻':)  #جَذابای‌سایت🌷🌱~

تا آشتی کردین برو پیشش بخاب و بگو زن و شوهریم پیش هم میخابیم.اما ازت ممنونم که بهم یادآوری میکنی، دنیا چقد بیرحمه و یادم میدی چطور وابستگی رو بهت کم کنم

بهش بگو ممنونم که اینقد بی سیاست و ساده ای😏اینو بگو و یه پوزخند مسخره بهش بزن و بخاب😂.

و در کل واقعا عادت کن

نه گلم تونبایدازاتاق می اومدی بیرون بایدبهش می گفتی ناراحتی برو یه اتاق دیگه حالاکه اومدی نبایدپیام می دادی یه چندروز بی محلی کن سردباش باهاش فرداشبم بروتواتاقت همچین چیزی گفت بگو ناراحتی می تونی بری اتاق دیگه بخوابی درکل یکم سنگین باش تا خودش بفهمه حرفش کارش بدبوده