2777
2789

گفت لباسم مارکش روشه وقتی لاغر بودم خریدم الان ۱۵ کیلو چاق شدم بهم نمیاد منم گفتم خب حیفه بده بهم احتمالا نخوره هم سایز نیستیم میدم ب دختر خاله هام ک از من تو پر ترن خاهرمم گفت اگه لباس مجلسیع چ اشکالی داره حیفه بگیر ازش طرف پدری عروسی داشتی بپوش حالا من یه تاپیک دارم راجب غیبت راجب همین خانوم ک قهر کرده بود ۱ سال طلاق گرفت و رفت منم پیش یکی دیگه از اقوام شوهرم راجب این خانوم صحبت کردم ک نباید باهاش اصلا بیرون می‌رفتیم و ... مشخص بود ب درد زندگی نمیخوره حالا خواهرم بدون اجازه من ۱۸ سالشه برداشته پیام داده ک فردا میام لباس و بگیرم ازت این خانومم جواب نداده ؛؛ جواب داد میخام بگم منصرف شدم آخه از طرفی هم اگه حرفای من. بگوشش برسه به همه میگه من لباس کهنه هاشو میپوشیدم حالا یه لباس بهم  قرارع بده اندازم بشه نشه فامیلای شوهرمم فکر میکنن تا یحال هرچی میپوشیدم مال این خانوم بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کارت زشت بوده پشت سرش غیبت کردی

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
حققق

بعد اصلأ پشیمون نیست غیبت کرده 

میگه اگه طرف دهن لقی کنه ال میشه بل میشه

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

ولش کن جواب داد بگو واسه کسی میخواستم منصرف شد خودت اگه کس دیگه رو میشناسی بده بره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

از اون دسته افرادی هستی که راجع به هر کاری یا تصمیمی، به اطرافیانت میگی و صحبت میکنی... برای همین، اینجور مسائل برات پیش میاد... اینجوری نباش... منظورم اینه که به ضرر شخصیت و زندگی خودت رفتار نکن.

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد اصلأ پشیمون نیست غیبت کرده میگه اگه طرف دهن لقی کنه ال میشه بل میشه

از کجا میدونی پشیمون نیستم پشت گوشی علم غیب داری تو خودت داری کار زشت تری می‌کنی تههمت میزنی عجوبه ای تو دیگ😂😂