2777
2789

بچه ها بنظرتون مادر شوهر به همسرمون خیلی علاقه مند باشه و به همین خاطر خیلی هم بهش وابسته باشه خوبه؟ و لازم به ذکره که بگم همین علاقه و وابستگی باعث انتظارات زیاد ودخالت هم میشه و فکر میکنه قدرت زندگی عروس و باید به دست بگیره و تو اکثر سفر ها همراهه …حالا بنظرتون خوبه که انقد به ما علاقه داره یا جاریم شرایطش بهتره که معقول شوهرش و دوست دارن و خیلی هم به اینا رو نمیده و رفت و آمد نمیکنه باهاشون و اکثر اوقات با خانوادشه بنظرتون کدوم بهتریم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اصلا خوب نیست علاقه باید نرمال باشه اگر زیاد وابسته باشن تبدیل میشه ب ی مادر شوهر فضول دخالتگر ک داعم‌معتقده پسرش حیف شد 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

جاریت به نظرم 

من خودم شیوه ی زندگی جاریت رو دارم ولی واقعا بخوام بگم گاهی از بیتوجهی خانواده همسرم دلم میشکنه مثلا من سال پیش خونشون شام بودیم ماهیی یبار هم شب نشینی با اینکه خانواده خودم هفته ای دوبار مادرم دعوتی داره 

ولی عوضش آرامش داریم 

جاریت به نظرم من خودم شیوه ی زندگی جاریت رو دارم ولی واقعا بخوام بگم گاهی از بیتوجهی خانواده همسرم د ...

به من بیشتر سرویس میدن اما خب میدونم بخاطر همسرمه ‌‌و اینکه تو زندگیم جولان میدن بااون ولی خیلی بااخترام رفتار میکنن و جرعت ندارن چیزی بهش بگن اونم تک فرزنده آدم حسابشون نمیکنه 

مادرشوهر من اون یکی پسرشو خیلی دوس داره و گاهی تو کاراش زیادی دخالت میکنه. منم اون عروسم که بلهاشون قاطی نمیشم زیاد. رفت و آمدم هفته ای یکباره. اما نکته مثبتم براشون داره مثلا برای اونا خونه و ماشین خریده برای ما کوفتم نخرید

جاریت اوضاعش خیلی بهتره شما داغونی🤦‍♀️

اماخب مارو بیشتر ازون دوست دارن و سرویس میدن و صمیمی ان اما باتون احترام بیشتری بهش میذارن و جرعت دخالت و حرف بیجا ندارن سرویس هم نمیدن بهش

به من بیشتر سرویس میدن اما خب میدونم بخاطر همسرمه ‌‌و اینکه تو زندگیم جولان میدن بااون ولی خیلی بااخ ...

برای منم دقیقا همینه 

یه جاری دارم مشابه شما خودش که اصلا راضی نیست مثلا یه مسافرت تنها نمیتونه بره یا تو کمک ها حتما باید باشه ولی من اصلا فقط در حد ده دقیقه شب نشینی ماهیی یکبار 

تازه اونم موقعی که مادرشوهرم تنهاست مثلا من از عید خواهرو برادرای همسرمو ندیدمخودم که خیلی خیلی راضیم 

مادرشوهر من اون یکی پسرشو خیلی دوس داره و گاهی تو کاراش زیادی دخالت میکنه. منم اون عروسم که بلهاشون ...

برا ما خریدن اما خب براجاریم هم کردن حتی شایدبیشتر از من اونم بلده بازی و ب اینا گفت تا زمین نخرین خونه نسازین عروسی نمیگیرم شده ده سال نامزد میمونم اینا هم مجبورن براش انجام بدن

برای منم دقیقا همینه یه جاری دارم مشابه شما خودش که اصلا راضی نیست مثلا یه مسافرت تنها نمیتونه بره ی ...

منم همون جاری شمام من اولی بودم اما دومی انگار زرنگ تره اوایل فکر میکردم من زرنگم ک خودم و عزیز کردم حالا ک میبینم اختیار نگهداری از بچمم ازم گرفتن میفهمم ک اون زرنگ تر بود