2777
2789

آبروم رفتتت😭

تازه دوهفته بود روبیکا نصب کرده بودم نگا چطور گند زدم😭

از دوستای بابامم هست سرمو کجا بکوبممم😭😭

خواستم پروفایلشو چک کنم اینطوری شد

بعد سریع بلاکش کردم و حساب کاربریمم حذف کردم ولی انگار هنوز حسابم هست😭

چیکار کنم😭

تازه اگر حسابمم حذف بشه مینویسه کاربری حذف شده 

دغدغه اینو دارم فکرنکنه هکری چیزی بودم بره شکایت کنه ببینه منم🥺🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقد خودتو اذیت کردی

🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

ای بابا ..

بی خیال بابا اتفاقیه که افتاده اصلا ارزششو نداره ..🙂✨

باز تو خوبه من گوشی بابام دستم بود میخواستم چند تا عکس از خودم که تو گوشی بابامه رو برای خودم تو روبیکا بفرستم دستم خورد رو پی وی یکی از همکاری بابام و برای اون ارسال شد. جالبیش اینجاست که وقتی میخواستم حذف کنم انقد عجله داشتم و استرس داشتم زدم رو حذف برای خود 😁🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ن بابا کی واسه ی تک زنگ میره شکایت ؟

چقدر شلوغش میکنی 

منم چند وقت پیش ۲ شب بود پسرم ناخواسته دستش خورد تماس گرفت متوجه شدم زود قطع کردم و پیام دادم ببخشید اشتباه شد  چیزیم نشد 

شماهم سخت نگیر بلاخره پیش میاد دیگه کسی ناراحت میشه ک چندبار باهاش تماس بگیرن بعد پیگیر میشه

خدایا ااااااااااا شکرت
وای دختر همین مونده از کشور خارج بشیخب نهایت میفمید میگفتی ببخشید دستم خورد بهش

این وقت شب چطور دستم بخوره اخه🥺🤦🏻‍♀️

تازه من شمارشو نداشتم  از گوشی بابام برداشته بودم ی چیزیو بفهمم🤦🏻‍♀️

گوشیتم مینداختی تو اسید😂واسه یه زنگ بره شکایت کنه؟؟ چیزی نمیشه تو فکرش نرو

خییلی بد میشه اگر بفهمه منم

اگه آنلاین نباشه اصلا صدای زنگ براش نمیاد

جدی؟؟

ن بابا کی واسه ی تک زنگ میره شکایت ؟چقدر شلوغش میکنی منم چند وقت پیش ۲ شب بود پسرم ناخواسته دستش خور ...

👌🏻🥺

@دختر_سیاه_رو    

به تو خندیدما🥲😂

جات خالیه دختر❤

امیدوارم هرجا ک هستی خوب باشی

این وقت شب چطور دستم بخوره اخه🥺🤦🏻‍♀️تازه من شمارشو نداشتم از گوشی بابام برداشته بودم ی چیزیو بفه ...

عزیزم دست خوردن شب و روز نداره که😂

نهایت میگفتی یه بار با گوشی بابام اومدم رو اکانت خودم مخاطبامون واسه هم نشون داده میشه