2777
2789
عنوان

بچمون🥹❤️ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 22 پست
😅اتفاقا به نظر خودم اون که به همسرم رفته کیوت تر و بامزه تره این که هوش مصنوعیه کاش خودش قدم می‌ذاش ...

ایشالا زود بچه دار بشی عزیزم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

شاید باور نکنی ولی واقعا گریم گرفتما قرار نیست بچه دار بشیمیه لحظه واسه بچه نداشتمون گریم گرفت

می‌دونی خواستم بگم خیلی متاسفم دوست عزیزم…

ولی یهو به خودم اومدم و گفتم برای چی متاسفی؟! 

اینو منی بهت می‌گم که خودم سال هاست چشم انتظارم…

ولی سال هاست که دیگه گریه نمی‌کنم!

چون یاد همه ی سختی های بچه داری که بهش فکر نمی‌کردم و همه ی روز های خوب و خوشبختی که توی زندگی مشترکمون داریم و می‌تونیم بیشتر داشته باشیم و ازش غافل بودم افتادم!

بچه دار شدن هم یکی از اتفاقات شیرینیه که برای هر زوجی می‌تونه رخ بده یا نده! 

قرار نیست با اتفاق نیافتادن این یک مورد، همه ی شیرینی های دیگه از بین برن🌺

من از مشکل شما خبر ندارم 

حتی نمی‌دونم مثل من قصد دارید و بچه دار نمی‌شید، یا اصلا قصدشو ندارید به هر دلیلی. و سوال هم نمی‌کنم چون به من ارتباطی نداره. 

ولی اگر قصدش رو دارید و دوست دارید، امیدوارم که به زودی زود و به خیر و سلامتی پاره ی تنت رو در آغوش بگیری❤️🥹

و اگر هم قصدش رو نداری و به هر دلیلی قرار نیست که بشه، امیدوارم که انقدرر حس خوب و خوشبختی به زندگیت بباره که جایگزینش بشه💖

چون یک چیز رو می‌دونم 

که گاهی وقت ها غصه خودن بابت چیز هایی که نیست، هست های زندگیمون رو در چشممون کمرنگ می‌کنه…

و من از صمیم قلبم آرزو می‌کنم زندگیت پر بشه از شیرینی هایی که هستند! انقدرررر پر که دیگه جایی برای فکر کردن به هر چیزی قرار نیست نباشه باقی نمونه🎀

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونی خواستم بگم خیلی متاسفم دوست عزیزم…ولی یهو به خودم اومدم و گفتم برای چی متاسفی؟! اینو منی به ...

خیلی لطف داری به من عزیزم و خوندن پیامت خیلی اتفاق خوبی بود

ما هر دو نمیخوایم که بچه دار بشیم و خب دیگه هم امکانش نیست با توجه به سن من و وازکتومی همسرم 

و واقعا بهش فکر نمیکنم اکثر اوقات

هر موقع یادم میفته میگم آفرین الهام انتخاب درستی کردی

ولی این چند روز بدجوری تو فکرمه صبح تا شب

نمیدونم بخاطر هورموناست یا نه

یکم حال و احوالم خوب نبود 

با اینکه میدونستم با آی یو دی و وازکتومی همزمان بچه دار شدن تقریبا غیر ممکنه باز بیبی چک خریدم و زدم ولی ایندفعه به طرز بدی دوست داشتم مثل همیشه یک خط نباشه

نمیگم تصمیمم عوض شده اما این روزا شدیدا به بچه نداشتم فکر میکنم که موهاش مثل من فر میشد یا نه

رنگ چشماش مثل پدرش میشد یا نه

و ...

ولی خب

اگه میتونستم باهاش حرف بزنم بهش میگفتم انقدر دوست دارمت که دنیات نیاوردم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی لطف داری به من عزیزم و خوندن پیامت خیلی اتفاق خوبی بودما هر دو نمیخوایم که بچه دار بشیم و خب دی ...

تا حدودی درک می‌کنم حالتون رو 

و می‌فهمم که چقدر سخته…

ولی زندگی در جریانه

پر از اتفاقات خوبی که پشت در هستند و دونه دونه قراره سر برسن 

از هر جنسی💫

اون نور خوشرنگی که گاهی عمیق به قلب می‌تابه و همه ی احساسات بد رو توی خودش حل می‌کنه! درست همون نور رو براتون آرزو می‌کنم.✨🩵

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
تا حدودی درک می‌کنم حالتون رو و می‌فهمم که چقدر سخته…ولی زندگی در جریانهپر از اتفاقات خوبی که پشت در ...

❤️❤️❤️

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تا حدودی درک می‌کنم حالتون رو و می‌فهمم که چقدر سخته…ولی زندگی در جریانهپر از اتفاقات خوبی که پشت در ...

مهربون ترینی