2777
2789
عنوان

ختم مجرب برای بیمار سرطانی جواب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 67 پست
نهاصلا خوب نیستمن حتی پیام‌های بهداشتی و تغذیه ای رو باز نمیکردممیگفتم بجاش برام جوک بفرستیدفیلم باز ...

عزیزم نمیدونی چقدر برات خوشحالم❤️  

ان شاءالله که این بیماری دیگه هرگز طرف خودتو خانوادت میاد الهی آمین

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهاصلا خوب نیستمن حتی پیام‌های بهداشتی و تغذیه ای رو باز نمیکردممیگفتم بجاش برام جوک بفرستیدفیلم باز ...

خدا عمر طولانی و باعزت بهتون بده

مرسی بابت وقتی که گذاشتید

بلا از خودتون و خانواده‌تون دور باشه ان‌شاءالله❤️🙏

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
خدا عمر طولانی و باعزت بهتون بدهمرسی بابت وقتی که گذاشتیدبلا از خودتون و خانواده‌تون دور باشه ان‌شاء ...

نذر 70 تا حمد بردارید

حمد شفاست

شفا

و گاهی ما از درک شفا عاجزیم

هر چه خدا خواست همان میشود☘️

وای نه اینجوری نمیشه کهبنده خدا، زبونم لال، فوت کنه، من خودمو می‌کشم اگه یه درصد به خاطر این دعا باش ...

درکت میکنم بدددترین دردناااکترین مریضی

ادم میبینه داغون میشه

خدایااااا خودت شفابده

اسی با این ک غم عالم توی دلم بود ولی تا لحظه ی اخر نذاشتم بابام اشکمو ببینه همش امیدوارش میکردمبه خو ...

فدات بشم

خدا به دل شما صبر و آرامش بده و روح پدرتون رو قرین رحمت کنه ان‌شاءالله

داغ اولاد و پدر مادر خیلی سخته، خیلییییی😭💔

مرسی از وقتی که گذاشتید گلم

ان‌شاءالله بلا و مریضی از خودتون و خانواده‌تون دور باشه همیشه

بازم تونستید، واسه مریض ما یه دعایی بکنید

شاید شما پیش خدا عزیزتر از ما باشید❤️🙏

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
فدات بشمخدا به دل شما صبر و آرامش بده و روح پدرتون رو قرین رحمت کنه ان‌شاءاللهداغ اولاد و پدر مادر خ ...

خدا شفاش بده ان شاءالله

کاری بجز دعا از دستمون برنمیاد😔

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

نذر 70 تا حمد برداریدحمد شفاستشفاو گاهی ما از درک شفا عاجزیمهر چه خدا خواست همان میشود☘️

چشم حتما انجام میدم😭💔🥲🙏💕❤️😘

خدا شفاش بده ان شاءاللهکاری بجز دعا از دستمون برنمیاد😔

دعا در حق کسی که ندیدید و نمی‌شناسید، بیشتر از یک دنیا ارزش داره گلم

من مدیون شما هستم😭💔🙏💕😘

درکت میکنم بدددترین دردناااکترین مریضیادم میبینه داغون میشهخدایااااا خودت شفابده

اصلا دیوونه شدم از غروب به این ور

میگم کاش اصلا نمی‌دیدمش

همش گریه‌م می‌گیره

خدا دشمن آدمم با این بیماریا امتحان نکنه

آدم می‌خواد بمیره، یهو بمیره، راحت شه💔😭🥲😔😩

اینجوری ذره ذره آب شدن هم خودتو عذاب میده، هم خانواده تو

همش میگم نکنه یه روزی منم ببینم مامانم اینجوری شده😭😭😭