2777
2789
عنوان

ختم مجرب برای بیمار سرطانی جواب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 67 پست
ممنون عزیزمبله اصلا کمر آدمو میشکنه مخصوصا دختر باشی

من همیشه گارد داشتم که می‌گفتن زن ها احساسی تر از مرد ها هستن

ولی امروز قشنگ درکش کردم که چقدر احساسات من با یک آقا متفاوته

اینکه ایشون فامیل خیلی دور من هستن، ولی از غروبی که دیدمشون، یه چشمم اشکه، یه چشمم خون

حاضرم نذر مالی یا صلوات و… بدم، فقط خبر بدن ایشون دیگه سرپا شده😭💔😭💔😭💔

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
حتما دعا میکنم نمی‌دونم چی بگم ولی هر چی که بشه می‌خوام برات خوب بشه

سلامت باشی عزیزدلممممم😭💔

ان‌شاءالله هیچ وقت، هیچ کسی، داغ عزیز نبینه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان‌شاءالله همیشه سلامت باشید گلممممممرسی واقعا بابت راهنمایی‌تونواسه‌ی این بنده‌ی خدا هم دعا کنیدشای ...

سلامت بتشید

قابل باشم چشم

حتما براشون حمد میخونم

خیلی سخت و دردناکه

اما لطفا وقتی حالتون خوبه برید عیادتشون

بیمارانی که توی این مرحله هستن اگه با شخص امیدوارم همصحبت باشن شانس بهبودشون دو برابر میشه

تو دل شب ۳ تا نماز بهت میگم بخون ان شاالله دست رد نمیزنن ب سینت. اگه دل شب هم نشد،هرزمان که خواستی ب ...

فدات بشم مرسی گلممممم😭💔

ان‌شاءالله به حق این شبا و پهلوی شکسته حضرت زهرا، خدا حاجت ما رو هم برآورده کنه

من به حضرت زهرا خیلی ایمان دارم

۵۳۰ تا صلوات خاصه رو باید پشت سر هم بگم دیگه؟!

یا حالا وسطش استراحت کنم عیبی نداره؟!

سلامت بتشیدقابل باشم چشمحتما براشون حمد میخونمخیلی سخت و دردناکهاما لطفا وقتی حالتون خوبه برید عیادت ...

احسنت

ما بعضیا میمومدن به گریه و زاری پیش بابام

اخه این عیادت به چ دردی میخوره

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

الهی بمیرمکاش روحیه بهش بدن کاش اصن زیاد کسی پیشش نره ک فکرش اون سمتا نرهخدا شاهده من بابام از روزی ...

چی بگم والا

انگار طرف دیگه خودش می‌فهمه داره می‌میره

ایشونم خوشحال میشه می‌ریم عیادت

اما چون قبلا خیلی رفت و آمد نداشتیم، انگار دیگه فهمیده واقعا یه چیزی هست😭💔

سلامت بتشیدقابل باشم چشمحتما براشون حمد میخونمخیلی سخت و دردناکهاما لطفا وقتی حالتون خوبه برید عیادت ...

فدات بشم مرسی واقعا😭💔🙏

مدیون دعاهاتونم

خورد و خوراکشون چطور بود؟

ببین ما که بودیم که اصلا هیچی نخورد

ولی دختراش می‌گفتن غذا می‌تونه بخوره

سرم اینا بهش وصل نیست

میوه هم فقط سیب و کرفس

ان شالله هر چه خیرشونه پیش بیاد

ان‌شاءالله😭💔🙏

احسنتما بعضیا میمومدن به گریه و زاری پیش باباماخه این عیادت به چ دردی میخوره

نه

اصلا خوب نیست

من حتی پیام‌های بهداشتی و تغذیه ای رو باز نمیکردم

میگفتم بجاش برام جوک بفرستید

فیلم بازی کردن بچه های حیوانات بفرستین

با بدترین حال تصمیم گرفتم سنتور یاد بگیرم

دلم میخواست با این کارم به همسرم و بچه هام نشون بدم که امید زندگی دارم

با درد می‌نشستم پشت ساز و تمرین میکردم

امید امید امید

بزرگترین داروی این بیماری امید هست

اسی با این ک غم عالم توی دلم بود ولی تا لحظه ی اخر نذاشتم بابام اشکمو ببینه همش امیدوارش میکردم

به خواهرامم میگفتم جلوش خودشونو ناراحت نگیرن

پدر منم دکترا جواب کرده بودن گفتن شیش ماه بیشتر زنده نیست

ولی در عرض سه ماه آسمونی شد

خدا عمر با عزت به فامیلتون بده خدا بلاشو دور کنه سایشو از سر بچه هاش کم نکنه

خدا خیلی بزرگه امیدتون به خدا باشه

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

احسنتما بعضیا میمومدن به گریه و زاری پیش باباماخه این عیادت به چ دردی میخوره

من جلوی ایشون آنقدر جلوی خودمو گرفتم که گریه نکنم، سرم درد گرفت

جلوش گریه نمی‌کنیم

ولی اومدم توی کوچه دیگه بغضم شکست

یه جا داشت توی خونه بهم نگاه می‌کرد، اصلا نتونستم باهاش چشم تو چشم بشم😭😭😭💔💔💔

دلم داشت آتیش می‌گرفت

همش می‌گفتم خدایا این همونیه که فلان موقع دیدمش و سر حال بود😭💔