2777
2789
عنوان

ختم مجرب برای بیمار سرطانی جواب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 67 پست
الهی بمیرمبه دخترش گفته یعنی من دارم می‌میرم همه میان دیدنمآنقدر گریه کردم چشام دیگه می‌سوزه😭💔😭💔 ...

ای وای من بمیرم برا اون پدر و دختر

منم این دورانو گذروندم خیلی سخته خیییلی

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

😔💔

واسه پدرتون فاتحه فرستادم گلم

این درد عزیز چقدر بد دردیه آخه😭💔

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه وقتی جوابش کردن، دکتر خوب چه فایده دارهدیگه الان فقط معجزه جوابه

گاهی جوابی که ما می‌خواهیم با جوابی که خدا میده فرق داره

برای همین گفتم توکل 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

عزیزم عمر دست خداست واقعا نمیشه گفت اون بنده خدا الان میره یا چند سال دیگه اینو دکتر شوهرم می گفت

کاش حداقل اینجوری عذاب نکشه

اگر بخواد چند سال دیگه زنده بمونه ولی حتی نتونه بره دسشویی، دیگه زندگی نیست که😭💔

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من خودم این دوره رو گذروندم

بهترین دارو امید هست

من به همه میگم

میگم این بیماری مثل یک رودخونه خروشان بود که من ناغافل افتادم توش

اگه بترسم

اگه گریه کنم

اگه دست و پای بیخود بزنم قطعا غرق میشم

خداروشکر در عرض 9 ماه شکستش دادم

به خودشون و خانوادشون بگین که سرچ گوگل نکنن

از کسی درباره مریضی سوال نکنن

سوره حمد حتما براشون بخونین

میوه آواکادو حتما جزو تغذیشون باشه

ای وای من بمیرم برا اون پدر و دخترمنم این دورانو گذروندم خیلی سخته خیییلی

بنده خدا مادرشه😭😭😭

وای همش این صحنه میاد جلوی چشام که نکنه منم یه روزی اینو تجربه کنم و مادرم ذره ذره جلوی چشام آب بشه

من واقعا نمی‌تونم😭💔

گاهی جوابی که ما می‌خواهیم با جوابی که خدا میده فرق دارهبرای همین گفتم توکل

سلامت باشید عزیزم

واسش دعا کنید😭💔

دلم کبابه

توی فکر نذری هم هستمبه نیت حضرت زهرا نذری بدمنون پنیر و ایناو یه نظر مجرب هم دیدم، ۱۴۰۰۰ تا صلوات، ه ...

تو دل شب ۳ تا نماز بهت میگم بخون ان شاالله دست رد نمیزنن ب سینت. اگه دل شب هم نشد،هرزمان که خواستی بخون.فرقی نمیکنه وای شب پنج شنبه برای حاجت روایی عالیه.

اولی نماز استغاثه به حضرت زهرا س که تو نت هست.

دومی ۲ رکعت نماز هدیه به حضرت ام البنین س میخونی وبعد نماز ۵ هزار یا ۵۰ هزار یا ۵۰۰ هزار یا۵...میزاری زیر سجاده و حاجت میخوای وبعد میدی نیازمند و سومی نماز فرج امام زمان عج هسته که خیلییییی مجربه و خود حضرت به یک نفر تعلیم دادن. اسمش نماز ابن ابل بغل کاتب هست .بزن تو نت میاره.

از ته دلت دعا کن.ایام فاطمیه حضرت فاطمه س دست رد نمیزنن ان شاالله ان شاالله. 

و یکی هم ۳ روز پشت هم  ۵۳۰ مرتبه صلوات خاصه حضرت زهرا س هست.

و یکی دیگ صد مرتبه دعای مقاتل . 

و شب پنج شنبه ۷ مرتبه یا ۱۴ مرتبه دعای نادعلی کبیر.

تعدادش دقیق یادم نیست.بازم بزنی نت میاره برات

من اینا ب ذهنم رسید. ان شاالله به حق حضرت علی ع شفای کامل پیداکنن.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
من خودم این دوره رو گذروندمبهترین دارو امید هستمن به همه میگممیگم این بیماری مثل یک رودخونه خروشان ب ...

ان‌شاءالله همیشه سلامت باشید گلممممم

مرسی واقعا بابت راهنمایی‌تون

واسه‌ی این بنده‌ی خدا هم دعا کنید

شاید شما پیش خدا، عزیزتر از من باشید😭💔

خدایا هیچ‌کس رو با این درد و بیماری و مریضی امتحان نکنه که وحشتناک سخته😭😭😭💔💔💔

بنده خدا مادرشه😭😭😭وای همش این صحنه میاد جلوی چشام که نکنه منم یه روزی اینو تجربه کنم و مادرم ذره ...

الهی بمیرم

کاش روحیه بهش بدن کاش اصن زیاد کسی پیشش نره ک فکرش اون سمتا نره

خدا شاهده من بابام از روزی که افتاد هر روز و هرررررر شب میومدن عیادت تا روزی ک از دنیا رفت

ولی بابام ناراحت نمیشد اتفاقا خیلی خوشحال میشد انگار روحیه هم میگرفت

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔