2777
2789
عنوان

شده دلتون بغل بخواد و شوهرتون اصن حواسش بهتون نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه شوهرم عادتشه به جای متکا میچسبه بهم دست و پاشو میندازه دورم شبا😁میخوابه خودمو آروم میکشم بیرون ...

برای من بعضی وقتا میخواد جابه جا شه بغل میکنه همیشه نه ولی خیلی خوبه که

بیاین از راه حلی که مادرم ازش کمک میگیره بگم

هروقت نیاز به محبت داره و بابام خستست

ی چندتا ناز با فحش قاطی میکنه نسبت کچل بهش میده بعد مجوز بغل صادر میشه🤣🤣🤣🤣🥲

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بیاین از راه حلی که مادرم ازش کمک میگیره بگمهروقت نیاز به محبت داره و بابام خستستی چندتا ناز با فحش ...

واقعا فحش ؟😂😂نه بابا واسه مت عصبیه فحس خیلی بدش میاد بدتر دعوا میشه😂

واقعا یعنی اینطوری بهتره؟؟من نمی‌دونم یه دل میگه پارتنر داشته باشم حداقل تجربه باشه چند تا یه دل هم ...

بخدا من مذهبی نبودم که دوست پسر اینا نخوام...فقط دوست داشتم آکبند باشم...

شوهرمو همین بود..دوست دختر نداشت

اون قدر که اولین بار که منو بغل کرد ...... بدو بدو رفت دستشویی🤣

ببین تمام اولین خاطرات بوسه ..حس خوب با شوهرته..خیلی خوبه...همیشه هم شوهرم میگه تو زن پاک‌منی..دست نخورده ای..تو زمونه ای که همه دوست پسر داشتن...تو خودتو نگه داشتی...واسه من

نه بابا یه حدی داره حس حبس بودن بهت دست میده. قبلا ها عادت داشت متکا بغل میکرد مجردیاش

من اصلا حس حبس بودن دست نمیده با اینکه خیلی هیکلش بزرگتر از منه تازه انقدد دوس دارم خواب باشه بغلم کنه خیلی ذوق میکنم🥲😂

واقعا فحش ؟😂😂نه بابا واسه مت عصبیه فحس خیلی بدش میاد بدتر دعوا میشه😂

نه مثلا میگه کچل بی پول تو که پول نداری حداقل بیا بغلت کنم🤣🤣🤣🤣🤣

تو چیزای احساسی بهش بگو و بخند

مثلا برو لب پنجره یهویی داد بزن  اسمشو صدا بزن بگووو بیااا بیاااا اینجارو ببین آسمون ی ستاره خیلییی قشنگ داره ازش رد میشه یا اگه ماه تو جهت پنجرتون بود بگو بیااا ببین امشب ماه رنگش تغییر کردهههه 

بعد که اومد گفت کو بگو جلوی منه دیگه از ماه آسمون قشنگتر تویی پشمک من🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نه مثلا میگه کچل بی پول تو که پول نداری حداقل بیا بغلت کنم🤣🤣🤣🤣🤣تو چیزای احساسی بهش بگو و بخندمث ...

وای مامانت خیلی باحالههه😂😂😂

فقط اون پشمک من عالی بودددد😂😂

بخدا من مذهبی نبودم که دوست پسر اینا نخوام...فقط دوست داشتم آکبند باشم...شوهرمو همین بود..دوست دختر ...

چه عااالی😍😍آخییی منم مذهبی نیستم ولی کلا از یه سری چیزا زیاد خوشم نمیاد تردید دارم خیلی ولی آخرش انجام نمی‌دم بیشتر 😂 کار درست رو کردی واقعا عزیزم عشتون پایدار 😘😍

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃