2777
2789
عنوان

حس عشق چجوریه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هواییمون کردی‌خواهر😄

فداتشم چرا هوایی🫠

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

همیشه بخواه یکی عاشقت و دل بستت بشه اینطوری بردی نه تو عاشق بشی بعدم تجربه نشون داده کسایی که عاشق هم بودن یک روزی از هم متنفر شدند بیشتر ازدواج های با عشقم به شکست منجلب شده

پسر‌هستم‌

اها عذر میخام

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
عزیزم میتونم خصوصی ازتون راهنمایی بگیرم البته اگ مشکلی نیست

راجب چی عزیزه دلم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

اینا نتیجه فیلمای سینمای ایران و داستانای عاشقانه تو کتابخونه ها و فضای رمانتیک شبکه های اجتماعیه..

اما تو واقعیت کمیابه و باید خوش شانس باشی تا تجربه اش کنی‌..

من طبق تجربه میگم عشق سه مرحله داره و کمتر کسی به مرحله سومش میرسه..

اول با نگاه و آشنایی عاشق میشیم...بعد ازدواج تعارض ها و مشکلات طرف مشخص میشه بعلاوه اختلاف نظرها و اینکه آتش شعله ور روزای اول کم حرارت میشه..اینجا اکثریت جا میزنن اما اگه این مرحله رو دو طرف بمونن و با هم حلش کنن تازه به عشق واقعی میرسن که بسیار عمیقه..

راجب رلم🥺البته اگه مشکلی نیس

خواهش میکنم  عزیزم اوکبه درخواست بده

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

خداتو شکر کن...

دهنت سرویس میشه از احساسات...

مثلا می‌شینی واسه اینکه بدون شب بخیر خوابید گریه می‌کنی تا خوده صبح،،،واسه اینکه وسط چت می‌ره گریه می‌کنی...برای اینکه یک روز زنگ نزده بهت گریه می‌کنی...

البته بستگی به انتخاب آدما هم داره...اما خب...دعا کن یا تجربه نکنی یا اگه کردی تجربه خوبی باشه برات

درخاس دادم عزیزم ممنون میشم قبول کنید

اوکیه گل