وقتی واسه اولین بار از زبونش کشیدم که مخشو زدم😂اون پیامشو میخونم که نوشته بود همسنای من الان بچه دارن بعد میبینم الان قراره تا چندماه دیگه بابا بشه قلبم واسش اکلیلی میشه😍
واقعا از ته دل دعا میکنم به کسی که دوسش دارین برسین خیییلی حس شیرینیه❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا منم چتای ۸ سال پیشمون دارم چقدم چرت و پرت گفته بودم من قصد ازدواج ندارم حوصله ندارم و فلان 🤡😂
زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️
ما که سال ۸۹ اولین پیامش (گوشی لپ لپی داشتیم پیام میداد ) این بود که بیا با هم دوست بشیم اسم من امیر علیه (الکی گفته بود اسمش رو ) و من تا یک سال عاشق امیر علی بودم کم مونده بود اسمش رو خالکوبی کنم که بعد کف یه چیز دیگه س 😐😐😐😐
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.