2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم ینی شاید عصبی میشد سکوت میکردم درست میشد ب مروزاما الا میبینم ک اونم تلاشی نمیکنه کلا میخاد خال ...

یه لحظه شک نکن که این جدایی درسته

این آقا بیمار روانیه

ربطی به رفتار تو نداره

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

متاسفانه با اینکه توصیه به طلاق نمیکنم هیچوقت اما قضیه چاقو کشی قابل چشم پوشی نیست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
شايد باورت نشه اماتموم بدياش يادم رفته مني ك داشتم ديك تشنج ميكردم از فشاراز طرفي مامانش اذيتم ميكرد ...

بعضی ادما فقط از دور قشنگن ،همین الانشم اگه دوباره برگردی تو اون رابطه پشیمون میشی ک چرا زودتر جدا نشدی

روانشناسا میگن هر اخلاق منفی ک توی دوران نامزدی یا دوستی از طرف مقابلت میبینی ،اون اخلاق منفی بعد از ازدواج حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد تشدید میشه

یعنی مثلا این مردی ک رو تو و خانوادت چاقو میکشه بعد ازدواج ممکنه بلایی سر خودت یا خانوادت بیاره

تو باید باکسی ازدواج کنی که بتونی کنارش ارامش داشته باشی نه که روی یه رابطه‌ی پوچ سرمایه گذاری کنی

اصلا بابت طلاقت ناراحت نباش چون داری بهترین تصمیمو میگیری

فکر نکنم تا حالا به کسی گفته باشم جدایی اما حس میگنم کسی ک چاقو میکشه امنیت جان خودت و فرزندت در خطر ...

نميدونم چرا وقتي خوبه فرشتس عصبي ميشه هيولا ميشه اسيبي نميزنه فقط تهديد ميكنع منم خودم ميخام جدا شم قصد برگشت نداشتم فقط از حس پشيموني ميترسم و اينك همش خودمو مقصر ميدونم

ن من واقعا دلم ب برگشت نیستاصلان خودم ن خانوادمفقط حس اینک شاید بعدا پشیمون شم داره دیونم میکنه همین

پشیمون نمیشی . طرف برای اینده برنامه ریزی کرده . می دونی چرا ؟ چون همه چیزشو زده به نام مادرش . یعنی خودش برای زندگی نیومده و پلان بی و سی و جی و ... اووو غیره داره . این ادم یه بچه بذاره بغلت و مطمئن بشه که پات گیره و راحت ننی تونی بری پی زندگیت بدتر هم میشه . دختر قشنگم ارزش تو بیشتره . مطمئنم یه کم از این مهلکه فاصله بگیری یه کم اعصابت اروم بشه می فهمی که جدایی بهترین انتخاب بوده . دم اخر ادم همه ش می گرده یه بهانه پیدا کنه و بمونه . حتی اگر اون بهانه ارزشمند نباشه . چشمت به آینده باشه و به روزای روشن فکر کن . به جان عزیزانم قسم می خورم من ازونایی نیستم که تشویق به طلاق کنم . بلعکس همیشه میگم اگر میشه بمونید و بسازید . اما در این داستان خطر جانی وجود داره . حتی اگر حس کنی فقط چاقو کشیده که تهدیدت کنه 

برای جدایی عجله نکن تاجایی ک میتونی بجنگ ولی اگه خواستی جداشی باخیال راحت ودل قرص جداشو با دودلی جدا ...

اخه تلاشي نميكنه واسم ك منم بجنگم

زنك زدباكلي منت ك خيلي خودمو خار كردم زنك زدم و فلان منم كفتم مشاوره اومد اما حاضر نشد هيچ قدمي برداره تضميني ب من بده اخرشم كف دلم سوخت زنك زدم چون نخاستم مطلقه شي