2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 125 پست
تا فرصت داری خودتو نجات بده

همه كارامو كردم اما مشاوره هم رفتيم صحبت كرديم اون ميك بايد تست بده تا مطمن شم اختلال داره يان

من همش ميكم شايد اك حاضر جواب نبودم اينجوري نميشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای بمونی بعد با یه بچه طلاق بگیری ،طلاق بگیر خودتو راحت کن هرچه زودتر بهتر

خودمم نظرم جداييع ميترسم پشيموت شم همش ميكم شايد اگ حاضر جوابي نميكردم لينجوري تميشد

حاظر جوابی دلیل نمیشه طرف چاقو کشی کنه ‌‌..بعد هم شما که مهلت دادی ایشون نخواست ادامه بدین ..پس خودت ...

اره من گفتم بریم مشاوره گف باشه و اومد اما توقع داشت خشک و خالی بدون هیچ تضمینی برگردم

گفتم خونتو باید از شاختمون مامانت ببری قبول نکرد حاضر نشد هیچ کاری کنه

می ترسی پشیمون بشی ؟؟؟ بابت چی پشیمون بشی ؟ لات چاقو کش فحاش ؟

ن بخاطر خوبیایی ک داشته

بد مطلق نبود واقعا خوبی هم داشت

و اینک من خودم حاضر جوابم همش خودمو مقصر میدونم

اره من گفتم بریم مشاوره گف باشه و اومد اما توقع داشت خشک و خالی بدون هیچ تضمینی برگردمگفتم خونتو بای ...

خوب پس اینجور آدمی اصلا ارزش اینو نداره که بخوای بهش فکر کنی ..بمونی چند وقت دیگه پشیمون میشی .

چاقوکشی؟بعد میره دوسه هفته نمیاد داستان چیه!؟

اره قهر میکردیم منو میذاشت خونه بابام دیگ زنگ نمیزد ب من اصلا تا ی مدت ک یا خودش یا مامانش یا بابای من باعث میشدن وگرن دوهفته اینطوزا ولم میکرد کلا ن خرجی میداد ن سراغم میومد

اره قهر میکردیم منو میذاشت خونه بابام دیگ زنگ نمیزد ب من اصلا تا ی مدت ک یا خودش یا مامانش یا بابای ...

مهربتو نبخش فقط طلاق بگیر...اگه تجربه نمیشه براش ادی نمیشه و هر سری بدتر میکنه

برو پیش روانشناس خوب اینارو بهش بگو نمیدونم چی بگم اگه شوهرت دوستت داره بهش بگو یه خونه دور از خانوا ...

رفتیم دیگ

صحبتم کردیم

گف باید تست بده من بفهمم اختلال داره یان ک نداد 

شرطمم این بود خونشو ببره از ساختمون مامانش قبول نکرد گف من کلی هزینه کردم بازسازی کردم و نمیتونم اینکارو کنم

توقع داشت کلا خشک و خالی من برگردم

میدونم ب دردم نمیخوزه اما میگم شاید من مقصرم