2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 125 پست

طبیعیه بخاطرزمانی که صرف این رابطه کردی،انرژیی که گذاشتی،احساساتت که آسیب دیده ،ناراحت بشی،غصه بخوری،

ولی دیگه این اشتباهوکلاحذفش کن،بذاکم کم اثراین سم اززندگیت کاملابره

https://harfeto.timefriend.net/17309238921476

چرا شکایتش کردی دختر 

ببین من به همه میگم مهریت رو بگیر ،تا حالشو بگیری 

اما مورد تو فقط و فقط باید بدون یه هزاری ازش جدا شی تو اسرع وقت 

چون ادم بی کله و دست به چاقو ،شرف نداره 

تو بخوای ازش شکایت کنی اونو میکنی مار زخمی

مهریت بخوای بگیری دو سال باید باهاش درگیر بشی 

جونتو بردار فرار کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه بخاطرزمانی که صرف این رابطه کردی،انرژیی که گذاشتی،احساساتت که آسیب دیده ،ناراحت بشی،غصه بخوری ...

میشه تاپیکم با عنوان کم کم از مادرشوهرم بدم اومده رو برام گزارش بزنی حواسم نبود شوهرم کاربریمو میدونه لطفااا🥹

صددرصد طلاق و بلاک از کل زندگی!

این واست شوهر نمیشه!  دلتم پیشش نمونه! فردا با یه بچه برمیگردی خونه پدرت!     نترس یمدت بگذره فراموش میشه .  الان طبیعیه سختت باشه!    

عاقله ازدواج کن بعدش عاشقانه زندگی کن! 

گول این فکرا و احساسات مزخرف رو نخور.  الان فکر میکنی دوسش داری ولی بعدا خودتو فحش میدی بخاطر این افکارت

تعریف من از آدم خوب و مهربون خیلی فرق داره!

چیزی که شما تعریف کردی از نظر من یه لات و لاابالیه نه آدم خوب و مهربون! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

منتظر چی هستی دختر؟ 

تایید برای بازگشت؟ 

وقتی این اوایل که همه مثل پروانه دور عشقشون میچرخن، طرف چاقو کشیده برات فکر کردی فردا که خرش حسابی از پل بگذره گل روی موهات میزاره؟؟؟ 

عقلت کجا رفته؟ 

دنبال چی هستی؟ 

همین که چاقو می‌کشه دیگ پشیمون نشو خدا نکرده یکبارم میزنه میکشتت

اره از همين ميترسم بااينك تاحالا اسيبي ب من نزده اما ميترسم 

من ميدونم ب دردن نميخوره فقط ميكم شايد اك حاضر جواب نبودم اينجوري نميشد