2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آب داد دستم نزدیک بود بچم سقط شه دلش سیاهه از بس

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 116 پست
چی بگم عزیزم خدا ازشون نگذره فقط بلدن واسم کیلو کیلو طلا بگیرن دریغ از یه ذره احساس و محبت

ببین اگه یه وقت طلای سنگین واست گرفتن نپوشی ها میخوان یه کاری بکنن دیسک گردن بگیری بعد طلاقت بدن فقط پرت کن توی صورتشون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا، سر بچه ی قبلیم مادرشوهرم بادمجون برام درست کرد ، میخواست بچه م سیاه شه ، منم از توطئه ش ب ...

😂حیف اینجا ممنوعه وگرنه یه جمله بی ادبی میگفتم سر همون بادمجون 😂😂😅مادرشوهرت قصدش خیر بوده 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آره واقعا، سر بچه ی قبلیم مادرشوهرم بادمجون برام درست کرد ، میخواست بچه م سیاه شه ، منم از توطئه ش ب ...

تو بادمجون دعا معا فرو نکرده بود ؟ هی بیچاره همه دعا هارو قورت دادی بچت شبیه بادمجون شد

به قول نی نی سایتیا مدرک جمع کن. بگو خونه و ماشین و طلا خونه پدر مادرشو همسایه ها شو همه رو به اسمت ...

فعلا ویلا هاشون و زمینای لواسون و ماشیناشونو به اسمم کردن الان منتظرم شوهرم خونه باباشم بزنه به اسمم ...پیر شدم از دستشون این ۵مین بچه مه که سقط میشه بابت کاراشون

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
باور کن زعفران سقط نمیکنه ،من طلق تجربه باردار هام ،همه چی خوردم هر چیزی که میگن سقط میکنه . چیزی با ...

بدن تا بدن فرق می‌کنه عزیزم 

یه نفر هست عدسی خورد افتاد به خونریزی 

خودم فکر نمی‌کردم باردار باشم 

زعفرون و گلاب و گرمی میخوردم که پریود بشم 

افتادم به لکه بینی 

بعد متوجه شدم باردارم

وای اسمشو چرا تایپ کردی عزیزم شاید یه باردار بیاد بخونه و دور از جون باعث سقط بشه تو بارداری باید به ...

وای راست میگی اصلا حواسم نبود هول شدم یه لحظه خدا منو ببخشه 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فعلا ویلا هاشون و زمینای لواسون و ماشیناشونو به اسمم کردن الان منتظرم شوهرم خونه باباشم بزنه به اسمم ...

اینا همه به اسمت بشه یارانه ۳۰۰ تومنیت قطع میشه آدرس بده بیام بزن به نام من برو بقیه رو بگیر 

با بوی زعفرون بچه بیوفته؟؟؟؟

بله ، مگه نمیدونستی ؟

یا اینکه زن باردار وقتی راه میره بهتره پاهاشو به همدیگه بچسبونه ، وگرنه ممکنه بچه از اون وسط لیز بخوره پایین

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
فعلا ویلا هاشون و زمینای لواسون و ماشیناشونو به اسمم کردن الان منتظرم شوهرم خونه باباشم بزنه به اسمم ...

دیه از کار خواهر شوهر من که بدتر نبوده آب سرد داد بخورم الان بچم سرما خورده مادر فداش شه صدای فین دماغش میاد 😭