2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آب داد دستم نزدیک بود بچم سقط شه دلش سیاهه از بس

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 116 پست
ای بابا حالا چیزی ام میده ؟

کو چیز خواهر فقط یه سری خونه و باغ و ویلا و زمین و ماشین که با طلاهای خودم یه چند صد میلیاردی میشه ولی با اینقدر مگه میشه زندگی کرد ..

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ، مگه نمیدونستی ؟یا اینکه زن باردار وقتی راه میره بهتره پاهاشو به همدیگه بچسبونه ، وگرنه ممکنه ب ...

واسه همین من دوتا شلوار کلفت روی هم میپوشیدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره خواهرم زعفرون غلیظ دم میداد میخورد هیج نشو

یه سری ها مشکلاتی دارن داخل رحم که سقط میشه . مثلا من مشکل انعقاد خون دارم ،یه بچه ۳ ماهه تو شکمم سقط شد بخاطر انعقاد خون .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
ببین اگه یه وقت طلای سنگین واست گرفتن نپوشی ها میخوان یه کاری بکنن دیسک گردن بگیری بعد طلاقت بدن فقط ...

وای راست میگیااااا سوراخ گوشم جر خورده از بس گوشواره های هدیه مادرشوهرم سنگینه خدا بگم چیکارش کنه زنیکه حسود😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
بدن تا بدن فرق می‌کنه عزیزم یه نفر هست عدسی خورد افتاد به خونریزی خودم فکر نمی‌کردم باردار باشم زعفر ...

آره خب پایین نوشتم . بدن ها فرق دارن . منم نمیدونستم حامله م کلی دمنوش خوردم که پریود شم،پریود نشدم هیچ ،فهمیدم حامله م . 

اینا همه به اسمت بشه یارانه ۳۰۰ تومنیت قطع میشه آدرس بده بیام بزن به نام من برو بقیه رو بگیر

یارانه م رو قطع کنن من هزینه غذای پاپت سگم رو از کجا بیارمممم خدایا رحم کننننننن بهمممم😂😂😂😂😂

وای راست میگیااااا سوراخ گوشم جر خورده از بس گوشواره های هدیه مادرشوهرم سنگینه خدا بگم چیکارش کنه زن ...

حرمله 😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

😂😂😂ایول

ی صلوات برای سلامتی تو دلی هام میفرستی؟ممنونم مهربون 🥰.        تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫: tork👩🏻‍🦱✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁
بدن تا بدن فرق می‌کنه عزیزم یه نفر هست عدسی خورد افتاد به خونریزی خودم فکر نمی‌کردم باردار باشم زعفر ...

من منظورم اینکه با یک بار خوردن هیچی نمیشه . چون تو همین مجاری دیدم ،طرف نوشته امشب ته چین خوردم وای بچم سقط نشه ،برم بالا بیارمش؟؟

بعدشم گاهی تعجب میکنم ،مگه میشه تو این دوره که بهش میگن عصر تکنولوژی و ارتباطات و رسانه و فلان ، انقدر سطح اطلاعات یه خانم که باردار هم هست پایین باشه ؟؟؟

خب زمان قدیم نیست که ندونن 

دیه از کار خواهر شوهر من که بدتر نبوده آب سرد داد بخورم الان بچم سرما خورده مادر فداش شه صدای فین دم ...

وای عزیزم بمیرم الهی ....

اون خواهرشوهرو باید انداخت جلو سگ

وا سیر یه عمر خوب بوده و پر از خواص الان به خاطر ایشون شده باعث  سقط جنین 🤐😆

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

عنوانتو خوندم فک کردم جدیی گفتم مردم رد دادن🤔😂

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ .