دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
یاخدا کلی استرس گرفتم احتمالا اینو شوهرم آورده چون تو کاره نجاریه چه خاکی تو سرم بریزم
احتمالا
چون توی چوب خیلییی لونه میکنن لای دشک پتو تو ترک دیوار و..
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
مگ با شست و شو میره؟وای اولین بار به این نکته دقت کردم وقتی کسی فرش پر ساس و بده قالیشویی امکان داره ...
نه که اونجوری بابام آشنا داشت مال ما همه فرشارو جدا میدادیم بشورم یه هفته اونجا بود بذارن زیر دستگاه گرمایشی شون بمیرن
ما مثل یه عده نیستیم که زندگی ،بقیه هم نابود کنیم
مگ با شست و شو میره؟وای اولین بار به این نکته دقت کردم وقتی کسی فرش پر ساس و بده قالیشویی امکان داره ...
با آب دااااغ و جای دااااغ میمیرن
فرشامونم زیاد بود آخه ده تومن هر سری میدادیم واسه شست و شو
خیلی دادیم بیرون تا کم کم آثار شون رفت