2777
2789

چند مدت یه چیزی نیشم میزد الان پیداش کردم کشتمش عین همین عکس بود

ممکنه بازم باشن الان چیکار کنم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای خدا فقططط کمکت کنه

ما چندد ساله ساس زده تازه چند ماهه خلاص شدیم 

انقد وسیله انداختیم دور انقد خریدیم ،انقد پول شست و شوی فرش دادیم..هنوزم ک هنوزه می‌ترسیم مبل بخریم دوباره ،انقد پول سم دادیم انقد خونه تکونی کردیمممم

ینی دین مون درومدااا 😩😩

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
وااااای خدا فقططط کمکت کنهما چندد ساله ساس زده تازه چند ماهه خلاص شدیم انقد وسیله انداختیم دور انقد ...

یاخدا کلی استرس گرفتم احتمالا اینو شوهرم آورده چون تو کاره نجاریه چه خاکی تو سرم بریزم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
وااااای خدا فقططط کمکت کنهما چندد ساله ساس زده تازه چند ماهه خلاص شدیم انقد وسیله انداختیم دور انقد ...

مگ با شست و شو میره؟

وای اولین بار به این نکته دقت کردم وقتی کسی فرش پر ساس و بده قالیشویی امکان داره به بقیه فرشام بیوفته

💔خدای من

.

یاخدا کلی استرس گرفتم احتمالا اینو شوهرم آورده چون تو کاره نجاریه چه خاکی تو سرم بریزم

احتمالا 

چون توی چوب خیلییی لونه میکنن لای دشک پتو تو ترک دیوار و..

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
مگ با شست و شو میره؟وای اولین بار به این نکته دقت کردم وقتی کسی فرش پر ساس و بده قالیشویی امکان داره ...

نه که اونجوری بابام آشنا داشت مال ما همه فرشارو جدا می‌دادیم بشورم یه هفته اونجا بود بذارن زیر دستگاه گرمایشی شون بمیرن 

ما مثل یه عده نیستیم که زندگی ،بقیه هم نابود کنیم 

نه که اونجوری بابام آشنا داشت مال ما همه فرشارو جدا می‌دادیم بشورم یه هفته اونجا بود بذارن زیر دستگا ...

نه من به شما تهمت نزدم که

گفتم برا اولین بار متوجه این نکته شدم

اگر بقیه مثل شما عمل نکنن ،بقیه ام بدبختن🥺

.

مگ با شست و شو میره؟وای اولین بار به این نکته دقت کردم وقتی کسی فرش پر ساس و بده قالیشویی امکان داره ...

با آب دااااغ و جای دااااغ میمیرن 

فرشامونم زیاد بود آخه ده تومن هر سری می‌دادیم واسه شست و شو 

خیلی دادیم بیرون تا کم کم آثار شون رفت

با آب دااااغ و جای دااااغ میمیرن فرشامونم زیاد بود آخه ده تومن هر سری می‌دادیم واسه شست و شو خیلی دا ...

ابلفضل ده تومنننننننن

کاش یه مدت فرشای کمتری استفاده میکردین 

به اتاقافرش نمینداختین

وسایل زندگیو محدود میکردین،نمیشد اینطوری؟؟

مبلو انداختین دور؟

.