2777
2789

بچه ها شوهرم با دامادشون قهر بود این قهری دو طرفه بود خلاصه من بدظهر ساعت دو زنگ زدم عمه ی شوهرم و خواهر شوهرم و مادر بزرگ شوهرم رو دعوت کنم 

بعد هیچکدوم به جز مادر بزرگ قبول نکردن گفتن نمیام و تعارف الکی زدن 

بعد من گرفتم خوابیدم

نگو شوهرم با باباش حرف زده به باباش گفته شما شام بیاید اونم گفته کی هست شوهرمم گفته به آبجیم گفتم نیومد بعد یهو باباش شروع کرد دعوا کردن که تو نمیری که اونا بیان 

اونا بیان تو میری خونشون رفتو آمد میکنی مگه؟ 

شوهرمم گفت اره چرا نکنم 

( پدر شوهرم و مادر شوهرم خیلییی دختر و دامادشون رو دوست دارند به شدت)

بعد نگو پدر شوهرم برداشتع زنگ زده دخترش گفته برید شام اونجا 

ساعت شیش و نیم بود این اتفاق افتاد بعد شوهرم به من گفت منم عمه رو هم زنگ زدم دعوت کردم( همسایه هستیم خودم دیشب شام خونشون بودم) 

بعد خلاصه افتادم به بدو بدو حامله هم هستم تا الان؛

الان هم زیر سفره رو انداختم لباسشویی بشوره خشک کنه برم بخوابم

دامادشون هم از بس سیاست داره اومد اما یه کلمه صحبت نکرد کلا تو گوشی بود 

حتی یه کلمه ها!!! 

راستی غذام هم مرغ بود با سالاد کاهو و ماست خیار و ژله و ترشی

کدو حلوایی هم درست کردم اما چون دیر درست کرده بودم اماده نشد بیارم 😐😂

غذام خوب بود؟ 

به نظرتون شوهر   خواهرشوهرم  خیلی سیاست داره؟

به نظر خودم اره 

(فقط برای اینکه جلوی مادر شوهرم و پدر شوهرم خوب باشه اومد وگرنه شاید سر جمع دو سه کلمه با شوهرم حرف زد کلا تو گوشی بود)

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ما براساس اینکه سرش تو گوشی بود چطوری باید بفهمیم سیاست داره یا نداااارههه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

همین که اومده یعنی جرقه اشتی را زده ....دیگه این وسط شماها باید واسطه میشدید که روی هم را ببوسن و اشتی کنن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

منوی غذا و عمه شوهر حرف نزدن داماد و روشن کردن لباسشویی واقعن ارتباطی به هم نداشتن اهان کدو حلوایی🥲😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

از این آدما که واسه جمع قیافه میگیرن و خودشون رو میگیرن انگار از دماغ فیل افتادن اصلا خوشم نمیاد اصلا هم سیاست نیست 

غذات هم عالی بوده اسی ماشالا بهت با بارداری این کارا رو هم انجام دادی من سه ساله عروسی کردم فعلا کسی رو دعوت نکردم از تنبلی

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب به احترام پدرشوهرت اومده حتما بنده خدا پذیراییتم خوب بودهاستارتر میشه منم یه چی بپرسم؟خیلی اعصابم ...

بپرس

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40