2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم شام با شوهرش اومدن خونمون 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 49 پست
آره بیچاره قاشقم تو دستش بود آورد بخورم منم که...🤐آخه تو ماشین دورمیزد بره بگیره قسمش دادم نگو من ب ...

سعی کن اینجور وقتا خودتو کنترل کنی و بهترین برخورد را باشوهرت داشته باشی و ذوقشو بکنی 

و بعدا بری ازشون عذرخواهی کنی و بگی ببخشید فلانی بهتون زنگ زد 

یواشکی زنگ زد ‌من بعدش خیلی خجالت کشیدم 

ولی با شوهرت درست رفتار کن بذار همیشه به فکرت باشه و برات بهترینها رو فراهم کنه 

اونو از خودت دلزده نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خیلی نیازداشتم بایکی صحبت کنم❤فردازنگ بزنم خواهرشوهرم؟

فدات عزیزم 

فردا صبح اول از شوهرت عذرخواهی کن و بگو ممنون که اینقد به فکرم بودی و ببخش که قدر کارتو ندونستم و بهم حق بده من هورمونام بهم ریخته و زودرنج شدم و هیچی رو براخودم بزرگش میکنم و واقعا ناراحتم که باهات اونکارو کردم 

بعدم خودتو لوس کن بگو حالا میشه برام بستنی بخری🥰

بعدم برو زنگ بزن خواهرشوهرت و بگو شرمنده بابت دیشب واقعا فکر نمیکردم داداشت یواشکی زنگ بزنه بهتون 

بنظرمن که موضوع مهمی نیست ولی خب واسه اینکه دل خودت آروم بشه زنگ بزن

فدات عزیزم فردا صبح اول از شوهرت عذرخواهی کن و بگو ممنون که اینقد به فکرم بودی و ببخش که قدر کارتو ن ...

بگو داداشت فکر کرده من هوس کردم و چیزی نگفتم به بچمون بدهکارم و پاشده همون موقع زنگ زده